Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 11:24

Συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Π.Δ.Μ., παραχώρησε, τον γεωργικού  ελκυστήρα (τρακτέρ), αλλά  και χώρους εντός του αγροκτήματος του Πανεπιστημίου (γεωργική σχολή), για την διεξαγωγή   εξετάσεων, για την απόκτηση

διπλώματος χειριστή γεωργικού ελκυστήρα από  τους αγρότες της Π.Ε. Φλώρινας.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η επιδίωξη  της  Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας  και του Τμήματος  Εκμηχάνισης Γεωργίας & Αξιοποίησης  Εδαφοϋδατικών Πόρων, για την δημιουργία ενός αξιόπιστου και ασφαλούς εξεταστικού κέντρου.

Το παραχωρητήριο υπογράφτηκε μεταξύ της Κοσμήτορος της Σχολής κ. Μέλφου Αικατερίνης και  του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτηρίου Βόσδου.

Η Κοσμήτορας κ. Μέλφου,  δήλωσε ότι η Σχολή θα σταθεί αρωγός του αγροκτηνοτροφικού πληθυσμού της Π.Ε. Φλώρινας , με τις εγκαταστάσεις, τον υπερσύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό που έχει στην κατοχή του,  και φυσικά με  το επιστημονικό προσωπικό του Πανεπιστημίου .

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βόσδου αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την παραχώρηση των χώρων του αγροκτήματος και του γ. ελκυστήρα  του Πανεπιστημίου, τόνισε  την πρόθεση της Περιφερειακής Ενότητας,  να επεκταθεί η συνεργασία αυτή και σε άλλα επίπεδα. Παράλληλα υπενθύμισε, την δυνατότητα που δίνεται στους φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής, να  αποκτήσουν  δίπλωμα χειριστή γεωργικού ελκυστήρα μέσω εξετάσεων, στην Φλώρινα, κατά την  διάρκεια των σπουδών τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 11:30