Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 15:58

Οργή Σεβαστιανού στην Λυκειάρχη Αμυνταίου που ζήτησε απο τους μαθητές να φορούν την μάσκα τους

Την έντονη αντίδραση του Αρχιμανδρίτη Σεβαστιανού, προκάλεσε η παρέμβαση και προτροπή της Λυκειάρχη του ΓΕΛ Αμυνταίου προς τους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου, να μην βγάλουν την προστατευτική μάσκα κατά τον

χαιρετισμό του Τιμίου Σταυρού, αλλά και η απαγόρευση του ιερωμένου να εισέλθει στις τάξεις του σχολείου, εφόσον δεν φορούσε την απαιτούμενη μάσκα προσώπου. Οπως κατέγραψε ο δημοσιογραφος της εφημερίδας ΠΕΡΙΣΚΌΠΕΙΟ Στέλιος Γαβριηλίδης  ο Αρχιμανδρίτης φέρεται να ενοχλείταιο σφόδρα απο τις συστάσεις της Λυκειάρχη προς τους μαθητές ενω απευθυνόμενος προς το προσωπό της δήλωσε:

«Ο σταυρός θα μολύνει τους ανθρώπους;» ρωτάει εμφανώς εκνευρισμένος ο ιεράρχης και συνεχίζει, «Ντροπή σας. Τουλάχιστον να το κλείνετε μπροστά μου. Οι άρχοντες του τόπου φιλήσανε τον σταυρό χωρίς μάσκα και εσείς θα μου κάμετε επεισόδιο εδώ την ώρα του αγιασμού. Και να μου απαγορεύετε να μπω μέσα στις τάξεις επειδή δε φοράω μάσκα. Να κρατάω τον σταυρό του Χριστού και να φοράω μάσκα; Ντροπή σας. Είναι αναίδεια…»

Κλείνοντας την αναφορά του τόνισε: «Οι άρχοντες του τόπου έδωσαν παράδειγμα ευλάβειας στα παιδιά μας και εσείς τι δίνετε;»

Παρόντες στον αγιασμό ηταν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωαννης Κιοσσές και ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ανθιμος Μπιτάκης. Ο συγκεκριμενος Αρχιμανδρίτης συγακαταλέγεται στο σκληρό πυρήνα των αρνητών των της μασκας και των μέτρων προφύλαξης αντιτάχθηκε με σφοδρότητα στην Συμφωνίας των Πρεσπών και εξαπέλυε μύδρους στους πολιτικούς της Φλώρινας που ειχαν ταχθει υπέρ της Συμφωνίας 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 16:22