Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 16:48

Παραίτηση του Γιάννη Στρατάκη από ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Παραίτηση από τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας υπέβαλλε ο Περ. Σύμβουλος  κ. Στρατάκης Γιάννης.

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Λυσσαρίδη Ν. απέστειλε ο κ. Στρατάκης υποβάλλοντας την παραίτησή του από την θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής.

Η επιστολή κοινοποιείται προς τον Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη Γ. και την Πρόεδρο του Περ. Συμβουλίου κ. Ντιό Ε.

Ο λόγος παραίτησης , η υποβάθμιση της Επιτροπής στην αρμοδιότητα της οποίας περιλαμβάνεται η προετοιμασία για την μετά-Λιγνίτη εποχή ,καθώς και η συνολική υποβάθμιση του Περιφ. Συμβουλίου, που με ευθύνη  της Περιφερειακής Αρχής βρέθηκε εκπρόθεσμο στη διαδικασία διαλόγου για το ΣΔΑΜ-Απολιγνιτοποίηση.

Ο κ. Στρατάκης κλείνοντας την επιστολή του  αναφέρει:

«-Και το κυριότερο ,παρά τις διαβεβαιώσεις του Περιφερειάρχη ,όταν ο Συνδυασμός μας ζητούσε επίμονα τη σύγκληση του Περ. Συμβουλίου,  τελικά μας κατέστησε  εκπρόθεσμους, με την ντροπιαστική υπόσχεση επισύναψης των αποφάσεων του Π.Σ στην ήδη ληφθείσα απόφαση της Κυβερνητικής Επιτροπής. Δηλαδή μας θεωρούν δεδομένους με δρομολογημένες  έτσι κι’ αλλιώς τις εξελίξεις στη Περιοχή. 

 Τραγική κατάληξη με αποτέλεσμα, επί του κρισιμότερου θέματος που απασχόλησε μεταπολεμικά την Δυτ. Μακεδονία, να βρίσκεται εκτός διαδικασίας διαβούλευσης και δημοκρατικού προγραμματισμού το Ανώτατο Θεσμικό Όργανο σε επίπεδο Περιφέρειας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ως έσχατο μέσο αντίδρασης απέναντι σε αυτές τις πρωτοφανείς πρακτικές και μεθοδεύσεις με σοβαρές επιπτώσεις επί του κύρους και της σπουδαιότητας του Θεσμού της Αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης»

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 16:51