Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 09:07

Συνάντηση του Γ. Αντωνιάδη με την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε διαδοχικά την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Συναντήθηκε με την υπουργό  Νίκη Κεραμέως, στη συνέχεια με τον υφυπουργό  Βασίλη Διγαλάκη και τέλος με τη Γενική Γραμματέα Αναστασία Γκίκα. Τα θέματα τα οποία συζήτησαν, ήταν η πορεία των φακέλων-προτάσεων για τη δημιουργία δύο νέων τμημάτων στη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας και στη Γεωπονική Σχολή Φλώρινας, καθώς επίσης και το θέμα που δημιουργήθηκε με την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης. Ως προς το θέμα της ίδρυσης και λειτουργίας των δύο νέων τμημάτων, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης. Για το θέμα της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το σχολειό θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως εξαθέσιο, όπως λειτουργούσε και όλα τα προηγούμενα χρόνια και ότι εν ευθέτω χρόνω το πενταθέσιο θα γίνει και τυπικά εξαθέσιο.

γρ τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 09:15