Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 09:22

Προσκλητήριο για την απεργία στις 14 Δεκεμβρίου απο το ΕΚ Φλώρινας

Tο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους όλης της χώρας, να συμμετέχουν  στην 24ωρη Γενική Απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτηρίας του Ε.Κ.Φ. την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2017 και ώρα 14:00 μ.μ.  στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή και τα βάρη που ήδη σηκώνουμε στις πλάτες μας δυσβάσταχτα.  

Δεν έχουμε απλώς φτάσει στα όρια μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού.

Η Κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια κατεύθυνση της σκληρής πολιτικής απέναντι στους εργαζόμενους της πατρίδας μας, αγνοώντας τις ανάγκες μιας ολόκληρης κοινωνίας και μετακυλύωντας πάνω της συνεχώς δυσβάσταχτα μέτρα. Την φτωχοποιεί και την εξαθλιώνει, ασκόντας αδιέξοδες και ανάλγητες πολιτικές, οι οποίες αποτυπώνονται και στον νέο προϋπολογισμό, έναν προϋπολογισμό κοινωνικής ισοπέδωσης και ανακύκλωσης της ύφεσης.

Δεν διακατέχεται από αξιοπιστία και ευαισθησία ,ώστε να αποκαταστήσει την δικαιοσύνη έτσι όπως κήρυττε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Με λίγα λόγια, απλώς ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ!!! κύριοι & κυρίες της κυβέρνησης.

Θέλουμε τώρα πίσω τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας, γιατί σε εμάς στηρίζεται το μέλλον της χώρας.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, έχουμε μόνον μία επιλογή. Να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να μπει οριστικό τέλος στις παλιές  και νέες μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν  κοινωνία και οικονομία. 

Για ακόμη μία φορά μήνυμα ξεκάθαρο, ενωτικό και αγωνιστικό. Όχι άλλα βάρη στις πλάτες των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017 ΚΑΙ

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΦ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 14:00 μ.μ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 09:27