Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 10:39

Ικανοποίηση στην κοινότητα Αναργύρων για την νομοθετική ρύθμιση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης

Μετά την χθεσινή ψήφιση από τη Βουλή του άρθρου 147 στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος», εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σταθάκη

για την πρωτοβουλία και όλα τα κόμματα που στήριξαν την υπερψήφισή του, αλλά και σε όσα επέλεξαν να ψηφίσουν «παρών», δικαιώνοντας τους πολυετείς αγώνες των κατοίκων και τις προσπάθειες για αναγκαστική απαλλοτρίωση και μετεγκατάσταση της κοινότητάς μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας σ΄αυτό το διάστημα, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδη, τους Αντιπεριφερειάρχες και το Περιφερειακό Συμβούλιο, τους Βουλευτές Φλώρινας και Κοζάνης, τον Μητροπολίτη Φλωρίνης κ.κ. Θεόκλητο, τους Δημάρχους Αμυνταίου κ. Κ. Θεοδωρίδη και Πτολεμαϊδας κ. Σ. Ζαμανίδη, την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΑΝΚΟ, στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας τοπικής αλλά και εθνικής εμβέλειας.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι στον νέο κύκλο που ανοίγει μετά την δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, θα συνεχιστεί η μέχρι σήμερα καλή συνεργασία των αρμοδίων φορέων με την Κοινότητα και την Συντονιστική Επιτροπή Μετεγκατάστασης και θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι ημερομηνίες και τα χρονοδιαγράμματα ώστε να υπερβούμε τις όποιες δυσκολίες εμφανισθούν και να ολοκληρωθούν εγκαίρως όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες προς όφελος των κατοίκων και των επιχειρήσεων που λειτουργούν με έδρα τον οικισμό μας.

 

                                                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΤΣΙΣΜΑΛΙΔΗΣ

 

                                                                      ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                  ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 10:45