Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

koutavasτου Σπύρου Κουταβά

Για το θέμα που αναδείχθηκε τις τελευταίες δυο ημέρες και αφορά την χρηματοδότηση απο την πρώην Νομαρχία, ΜΜΕ και προμηθευτές, όπου στοιχεία του προγράμματος  δημοσιότητας είδαν το φως στο περιφερειακό συμβούλιο μετά και από την ηχηρή παρέμβαση του αρχηγού της αντιπολίτευσης Γ. Παπαϊορδανίδη.

 Για την ιστορία το θέμα αποκαλύφθηκε απο το vetonews.gr στις 29 Απριλίου 2010 με τίτλο : ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ Ν.Σ.

Στο κείμενο περιγράφονται όλα με κάθε λεπτομέρεια, ο αρχικός προϋπολογισμός οι δράσεις οι δαπάνες ανα τομέα. Μετα την αποκάλυψη του vetonews το θέμα δεν συζητήθηκε στο νομαρχιακό συμβούλιο αφού αναβλήθηκε η συνεδρίασή του μετά και απο την ''αιφνίδια'' ασθένεια του τότε προέδρου Π. Πλακεντά. το θέμα ξαναήρθε στο σώμα προς συζήτηση και  ψήφιση δυο μήνες μετά. Περίπου το μήνα Ιούνιο αλλα με τον προϋπολογισμό να ειναι μειωμένος στις 350.000 €. Τα γεγονότα είναι γνωστά και δεν χρειάζεται να δηλώνει κανείς απο τους αυτοδιοικητικούς και τους ανθρώπους του τύπου την εκπληξή του.

Τελικά, ίσως θα ήταν καλύτερα τα στοιχεία με τις δαπάνες στα ΜΜΕ και τους προμηθευτές  να δοθούν απο την περιφερειακή αρχή ή τον κ. Γ. Παπαϊορδανίδη, το συντομότερο στην δημοσιότητα. Το επιβάλλει το πνεύμα και το κλίμα των ημερών.