Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

koutavasτου Σπύρου Κουταβαmakriraxil

Εάν δεν ειναι μεσονύκτια πλακίτσα  σε κατάσταση ''ευθυμίας'' όπου ξέρετε οι άνθρωποι έχουν μειωμένα ''φρένα'' και αντανακλαστικά, τότε θα πρόκειται για μιά ακόμη εκστρατεία λάσπης και λαϊκοκιτρινισμού κατά δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στο πρόσωπο και τις ενέργειες της βουλευτού των ΑΝΕΛ κ. Ραχήλ Μακρή.

Η συγκεκριμένη μεσονύκτια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο fb καθώς και άλλες που έχει κάνει στο παρελθόν επίσης στο ίδιο πνεύμα για δημοσιογράφους εγείρουν ερωτηματικά για τις ενέργειες της συγκεκριμένης βουλευτού. Κατ'επανάληψη απο τον γράφοντα  και απο άλλους συναδέλφους της εζητήθη να καταθέσει στοιχεία γmakri_fbια τους δημοσιογράφους που πληρώνονται απο πρόσωπα της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης με απόπτερο σκοπό να την πλήξουν πολιτικά. Δεν το έπραξε. (κλικ εδώ)

Η καταγγελία ειναι σοβαρή και επειδή αφορά βουλευτή θα έπρεπε να καταθέσει τα στοιχεία της στο Εισαγγελέα Κοζάνης. Η κ. Μακρή δεν το έπραξε και απ'ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό και να το πράξει εις το μέλλον. Και ο λόγος ειναι απλός. Γιατί δεν έχει κανένα στοιχείο που να στηρίζει τις καταγγελίες της. Απλά η συγκεκριμένη βουλευτής αδυνατεί να σταθεί στο ύψος του θεσμικού της ρόλου και  κρυπτόμενη πίσω απο την βουλευτική της ασυλία γίνεται συκοφάντης και λασπολόγος εναντίων δημοσιογράφων επειδή έκαναν το ''λάθος'' να της ασκήσουν κριτική. (κλικ εδώ)

Σε οτι αφορά τα καρφια για το βουλευτή της ΝΔ με τα πολλά σπίτια πριν απο λίγο καιρό δημοσιεύθηκαν τα ποθεν εσχες των βουλευτών και δεν θυμάμαι κάποιον τοπικό της ΝΔ να έχει πολλά ακίνητα στην κατοχή του.

Αλλά και πάλι για να μην δημιουγούνται εντυπώσεις, στην αρμόδια επιτροπή Θεσμων και Διαφάνειας της Βουλής, η κ. βουλευτής μπορεί να καταγγείλει την αμέλεια του βουλευτή  που φωτογραφίζει, να δηλώσει ακίνητη περιουσία του. Να υπενθυμίζω στην κ. βουλευτη οτι τέτοια  αμέλεια διώκεται ποινικά.

Ιδού λοιπόν κ. Μακρή πεδίο δόξης λαμπρό.