Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

iliopouloy2Της Ευγενίας Ηλιοπούλου

Αυτά διαβάζω. Στα μάτια του κόσμου. Και τρομάζω με την μεγάλη έκταση που παίρνουν τα γεγονότα. Μικροί και μεγάλοι. Εργάτες και επιστήμονες. Φοιτητές και συνταξιούχοι. Ήμαστε όλοι μαζί. Αδικημένοι και αγανακτισμένοι. Εκεί που κυριολεκτικά θα εκραγούμε είναι όταν ακούμε τις ομιλίες των πολιτικών .Στα συνέδρια των κομμάτων τους. Όταν ακούμε τις προκλητικές υποσχέσεις τους.

Δεν φτάνει που οι παρατάξεις τους αποδεκατίστηκαν από το κύμα ΄΄ όπου φύγει ,φύγει ΄΄ και γελοιοποιήθηκαν από τις επιστροφές των διαγεγραμμένων, βγαίνουν και από πάνω. Πως εγκωμιάζεις, κύριε Βενιζέλο, την προσφορά του κόμματος σου ΄΄ Υπάρχουμε για να υπηρετούμε το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού. Υπάρχουμε για να διασφαλίζουμε τη λειτουργία της δημοκρατίας ΄΄(27.02.2013); Τι λέτε στην νεολαία ΄΄ η δική σας γενιά θα κερδίσει τη μάχη της Ιστορίας, τη μάχη του μέλλοντός της ΄΄ .

Πως θα την κερδίσει όταν την έχεις καταδικάσει, δια της υπογραφής σου στην μετανάστευση και την αχρήστευση του μέλλοντός της; Τους λέτε να υπερασπισθούν τα θεμελιώδη, τη δημοκρατία, την πολιτική, το κοινωνικό κράτος, τις μεγάλες κατακτήσεις της ευρωπαϊκής ηπείρου και των Ευρωπαίων Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του 20ού αιώνα αλλά συμμετέχετε στην κυβέρνηση που εξαφανίζει όλα αυτά τα οράματα της νέας γενιάς. Θέλετε να επαναστατήσουν εναντίον σας; Αφού ξέρετε και το δηλώνεται κιόλας ότι δεν σώσατε την χώρα!(1.03.2013)

Ο κύριος Σαματάς ,με συγκίνηση είχε μιλήσει για ελπίδα και προοπτική. Χειροπιαστή ελπίδα και συγκεκριμένη προοπτική το 2009. Τότε .Τώρα δηλώνει ότι με το συνέδριο αυτό της Ν.Δ.χτίζουνε την Ελλάδα του 2020.Τώρα η παράταξη του <<αποτελεί δύναμη ενότητας και ευθύνης και θα να πρωτοστατήσει και πάλι στην ανάκαμψη της χώρας». Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η φράση ΄΄.

Αυτά που θα περνάγαμε αν δεν είχε αλλάξει η σελίδα η χώρα, θα ήταν τραγικά ΄΄(9.03.2013).Δηλαδή η Ν.Δ που μας κυβερνάει τα τελευταία 20 χρόνια μας έσωσε; Για τι δεν σωθήκαμε; Και ενώ όλοι αυτοί μας έσωσαν για τι πάμε από το κακό στο χειρότερο; Για τι νοιώθουμε ότι η χώρα μας δεν είναι πλέον ελεύθερη να αποφασίσει για την τύχη της; Για τι καθημερινά μας βομβαρδίζουν με καινούργιες περικοπές και στερήσεις δικαιωμάτων; Πόσες αποφάσεις έχουνε κριθεί αντισυνταγματικές από τας ελληνικά δικαστήρια και όμως εφαρμόζονται.

Οργή, υποτίμηση και κατηγορία .Αυτά νοιώθουμε !Οργή απέναντι στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ζωής μας. Υποτιμάμε τους πολιτικούς μας βλέποντας τα κατορθώματα τους που μας ΄΄ κάψανε ΄΄.σαν χώρα και σαν έθνος. Αμφισβητούμε ανοικτά αυτά που μας λένε και μας υπόσχονται. Όχι άλλα ψέματα. Τους κατηγορούμε ανοιχτά ότι μας έχουνε κοροϊδέψει τόσα χρόνια. Δηλώνουμε ότι τελείωσαν σαν κόμματα. Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ η Ν.Δ. μετά από όλα αυτά που ζήσαμε και ζούμε !