Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 08:54

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Ικανοποίηση απο το συνέδριο του Ε-ΜΟΒ για την ηλεκτροκίνηση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό συνέδριο του έργου E-MOB που πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου σχετικά με την ηλεκτροκίνηση στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο ειδικός στόχος του E-MOB είναι να ενισχύσει και να ενσωματώσει λύσεις ηλεκτροκίνησης στα περιφερειακά συστήματα μετακίνησης επιβατών μέσα από συντονισμένες πολιτικές εκμάθησης και σχεδιασμού σε 8 Ευρωπαϊκές περιφέρειες.

E-MOB σημαίνει ολοκληρωμένες δράσεις προς την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης στις περιφέρειες της Ευρώπης και σκοπό έχει να προωθήσει την ηλεκτροκίνηση στα περιφερειακά συστήματα μετακίνησης επιβατών, μέσω συντονισμένου σχεδιασμού και πολιτικών. Ως φιλόδοξο στόχο, οι εταίροι έχουν θέσει να επηρεάσουν συνολικά πάνω από 26 εκατομμύρια ευρώ του ταμείου Συνοχής και άλλων πόρων, μέσω της αναθεώρησης 8 εργαλείων πολιτικής. Τα παραπάνω θα επιτευχθούν με μια σειρά συνεδρίων εκμάθησης και αξιολογήσεων. Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της διαπεριφερειακής διαδικασίας εκμάθησης (8 καλές πρακτικές και συστάσεις αναθεώρησης πολιτικών), οι εταίροι θα καταρτίσουν από κοινού σχέδια δράσης για τη βελτιωμένη εφαρμογή των επιλεγμένων 4 προγραμμάτων του Ταμείου Συνοχής και 4 άλλων εργαλείων πολιτικής.
Στο πλαίσιo του Συνεδρίου εκμάθησης παρήχθησαν και προβλήθηκαν τα παρακάτω βίντεο: 

https://youtu.be/yACSTPV9NtI (Introduction by Prof. Stimoniaris)

https://youtu.be/eIuwUGZeSKE (Mr Kastanaras)

https://youtu.be/2iHUdOXVy9w (Tsiamitros)

https://youtu.be/SBajFmVxNj4 (Mr Molasiotis) 

Ολόκληρο το συνέδριο μαγνητοσκοπημένο βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://youtu.be/zLjfYV9GKzI

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 08:57