Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 19:25

Υπέβαλε παραίτηση ο επικεφαλής της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ ΔΕΗ+6,21% Μανώλης Παναγιωτάκης και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, την έκανε αποδεκτή ζητώντας να παραμείνει στη θέση του και να χειριστεί όλα τα

επείγοντα ζητήματα της επιχείρησης μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του.

Από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τονίστηκε πως ο κ. Παναγιωτάκης ενημέρωσε τον υπουργό για την κατάσταση της επιχείρησης, ενώ ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον κ. Παναγιωτάκη για τις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια στη ΔΕΗ, ιδιαίτερα μετά τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των δανειστών για την μείωση του μεριδίου της επιχείρησης στην αγορά χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. 

O κ. Παναγιωτάκης είχε αναλάβει το «τιμόνι» της ΔΕΗ το 2015, μετά την παραίτηση του τότε προέδρου της επιχείρησης, Αρθούρου Ζερβού, προέρχεται από το δυναμικό της ΔΕΗ, καθώς από το 1995 ήταν διευθυντικό στέλεχος στη μητρική εταιρεία, ενώ στο παρελθόν είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση.

Είχε διατελέσει διευθυντής Οργάνωσης, Εκπαίδευσης και Ασφάλειας Εργασίας, στoν ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας). Μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος, με σπουδές στο ΕΜΠ και με μεταπτυχιακό Management από το Henley University της Βρετανίας. Την περίοδο 1991-1992 είχε διατελέσει πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.

πηγη: naftemporiki.g