Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 15:40

Ως κίνηση υψηλού ρίσκου χαρακτηρίζει την μετακίνηση του διεθυντή του ορυχείου νοτίου πεδίου Κ. Θεοδωρίδη στην Θεσσαλονίκη η ΓΕΝΟΠ

Έκπληξη και προβληματισμό προκαλεί η μετακίνηση του διευθυντή του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου Κ.Θεοδωρίδη στη Διεύθυνση Πωλήσεων της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη (Διεύθυνση Πωλήσεων Βόρειας Ελλάδας).

Γιατί πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η απόφαση για τη μετακίνηση του επικεφαλής του μεγαλύτερου Ορυχείου των Βαλκανίων ειδικά αυτή την περίοδο που «εν πολλοίς» κρίνεται το μέλλον των λιγνιτικών σταθμών και κατ΄ επέκταση των Λιγνιτωρυχείων;

Είναι προφανές ότι το κλίμα που διαμορφώνεται μεταξύ των εκατοντάδων εργαζόμενων του Ορυχείου ,που διεύθυνε ο κ.Θεοδωρίδης, όταν αντιλαμβάνονται ότι ο «καπετάνιος» εγκαταλείπει πρώτος το καράβι»,  είναι εξόχως αρνητικό.

Όπως εξίσου αρνητική είναι και η εντύπωση που προκαλεί η απόφαση για την τοποθέτηση του κ.Θεοδωρίδη στη Διεύθυνση Εμπορίας  λες και δεν υπάρχουν άξια στελέχη με ικανότητες και εμπειρία για να αναλάβουν θέσεις αυξημένων απαιτήσεων και ευθυνών.

Η αλλαγή στην κορυφή του μεγαλύτερου Ορυχείου των Βαλκανίων θα προϋπέθετε καλύτερη προετοιμασία, ανάλογη του νευραλγικού ρόλου και των απαιτήσεων που έχει η συγκεκριμένη θέση για την εύρυθμη λειτουργία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας.

Στην αντίθετη περίπτωση βεβιασμένων επιλογών ή αποφάσεων ,των οποίων οι επιπτώσεις τους δεν έχουν υπολογιστεί με ακρίβεια, τα αποτελέσματα είναι κρίσιμα και δημιουργούν κινδύνους για την ομαλή λειτουργία της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 15:44