Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 11:35

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εναντίον Μυτιληναίου για την τιμή της kwh

Την έλλειψη οποιασδήποτε πρόθεσης να εγκαταλείψει την τακτική της προκλητικής/σκανδαλώδους λειτουργίας της αποδεικνύει -αν μη τι άλλο- η τελευταία ενέργεια του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ που αντί,

τουλάχιστον, να κρατήσει ¨χαμηλά τη μπάλα¨ μετά τα όσα τελευταία είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, επανέρχεται με μία ακόμα πρόκληση.
Ο όμιλος έχει προσφύγει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού καταγγέλλοντας τη ΔΕΗ για «Καταχρηστική εκμετάλλευση δεσπόζουσας θέσης» !!!
Δηλαδή, την ώρα που:
● Ο όμιλος έχει ¨καταφέρει¨ να θίγονται βάναυσα τα συμφέροντα της ΔΕΗ Α.Ε προκαλώντας της σημαντικότατες ζημιές (αφού το διαιτητικό δικαστήριο έχει ορίσει τιμή 36,6 ευρώ δηλαδή πολύ πιο κάτω από το κόστος παραγωγής όταν η ίδια η ΡΑΕ έχει ορίσει προσωρινή τιμή 47 ευρώ) με θρασύτητα επιλέγει να προβεί σε καταγγελίες περί κατάχρηση θέσης ζητώντας, προφανώς, σχετικές ενέργειες από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
● Ο όμιλος τυγχάνει –επανειλημμένως- την εύνοια της πολιτείας και καρπούται συμφέροντα στην πλάτη του Ελληνικού λαού εκμεταλλευόμενος –επί χρόνια- την αποικιοκρατικού χαρακτήρα σύμβαση που έχει συναφθεί μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και ΠΕΣΙΝΕ.
● Με χαριστικές ρυθμίσεις μετατρεπόταν η άδεια, του Ομίλου, από ¨αυτοπαραγωγός¨ σε ¨συμπαραγωγός¨.
● Ο Όμιλος θησαύριζε, αρχικώς, από την ΟΤΣ και μετέπειτα από τον Μηχανισμό Ανάκλησης Μεταβλητού Κόστους.
● Ο όμιλος αφού κρίνει ότι είναι υψηλές οι τιμές της ΔΕΗ, μπορεί να απευθυνθεί είτε σε άλλους προμηθευτές, είτε να πραγματοποιεί μόνος του τις εισαγωγές, είτε να αξιοποιήσει τη θερμική μονάδα που κατασκεύασε με επιδοτήσεις για ιδιοπαραγωγή, την ώρα αυτή επιλέγει να προβεί σε ένα ακόμα χτύπημα «κάτω από τη μέση».
Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να δημιουργούν διαρκώς προϋποθέσεις έτσι ώστε η προς το συμφέρον τους ιστορία, να επαναλαμβάνεται. Ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο.
Αντί να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και να «ζητάνε τα ρέστα» ΚΑΙ ΠΑΛΙ, θα πρέπει να σταματήσουν τις προκλήσεις γιατί η ανοχή έχει και τα όριά της και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δε θα επιτρέψει άλλα παιχνίδια και απειλές που επεκτείνονται σε βάρος του Ελληνικού λαού και για τα οποία παιχνίδια, τον λόγο θα έχει πια η δικαιοσύνη.
Επιπλέον θα πρέπει, την ίδια αυτή ώρα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού να αποδείξει πως λειτουργεί προς όφελος του υγιούς ανταγωνισμού, των καταναλωτών και όχι για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων Ομίλων, που ευνοούνται από την Κυβέρνηση.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 11:39