Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 11:00

Αποχωρεί απο την ΓΕΝΟΠ και καταγγέλει ο Ν. Φωτόπουλος

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προανήγγειλε ο Νίκος Φωτόπουλος, κάνοντας λόγο για κίνδυνο διάλυσης της Ομοσπονδίας εξαιτίας ...

των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ο ίδιος, πάντως, ενημέρωσε πως θα παραμείνει μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

«Η ΓΕΝΟΠ πεθαίνει», επισήμανε  ο κ. Φωτόπουλος, επιρρίπτοντας ευθύνες στα πρωτοβάθμια σωματεία που δεν αποδίδουν τις εισφορές τους προς τη ΓΕΝΟΠ, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας να είναι επί τρεις μήνες απλήρωτοι. Ο συνδικαλιστής απέδωσε, επίσης, έλλειψη ενότητας, σεβασμού, αλληλεγγύης και συναδελφικότητας στα μέλη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Όσον αφορά την αύξηση του τέλους υπέρ των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ο κ. Φωτόπουλος υπογράμμισε πως αποτελεί ακόμα ένα χαράτσι στις πλάτες των εκατομμυρίων φτωχών κι άνεργων συνανθρώπων μας που στόχο έχει να καλύψει τα τεράστια ελλείμματα που δημιουργήθηκαν στο ΛΑΓΗΕ από την εφαρμογή των απαράδεκτων αποφάσεων όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 13 ετών στον τομέα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 11:05