Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 15:57

Αθώοι ο Δημήτρης Ινδαρές και τα δύο παιδιά του

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν ο Δημήτρης Ινδαρές και οι δύο γιοί του, καθώς το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ανακοίνωσε πως διατηρεί «επιφυλάξεις» για το εάν τελέστηκαν οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν.

Υπενθυμίζεται πως ο σκηνοθέτης και τα παιδιά του Φίλιππος και Ιάσονας έπεσαν θύματα σκληρής βίας, όταν αστυνομικοί εισέβαλαν τον Δεκέμβρη του 2019 στο σπίτι τους στο Κουκάκι, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε κατάληψη.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση τους, τονίζοντας πως «Οι κατηγορούμενοι έγιναν θύματα τυφλής, ωμής και αυθαίρετης αστυνομικής βίας. Χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν παταγώδη αποτυχία μιας τόσο καλά οργανωμένης επιχείρησης».

Υπενθυμίζεται ότι στην απολογία του, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές είχε περιγράψει τις δραματικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του αφού τους άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του. «Φάγαμε το ξύλο της αρκούδας. Αυτοί ήταν σαν Ρόμποκοπ, και με κατηγορούν ότι αντιστάθηκα, ότι έβρισα. Εγώ δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, ήταν σαν μαύρη θύελλα» είχε τονίσει.

Παράλληλα είχε υπογραμμίσει ότι οι αστυνομικοί είχαν «απίστευτο υβρεολόγιο, μου πάταγαν το κεφάλι, μου τραβούσαν τα χέρια και έλεγα ‘«έλεος, δεν αντέχω, θα σκάσω’». Τα παιδιά μου ήταν δεμένα, οι αστυνομικοί τους έβριζαν τη μάνα, έλεγαν ότι έχει πάρει όλη τη γειτονιά, ότι δεν είμαι ο πατέρας τους».

πηγη: tvxs.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 16:01