Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 17:19

Αδαμίδης σε Μητσοτακη: Κύριε Πρωθυπουργέ καλώς ήρθατε στην σκληρή πραγματικότητα!

 
Μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου καλωσορίζουμε την επιστροφή του Πρωθυπουργού στον κόσμο της σκληρής πραγματικότητας. Καλώς ήλθατε κύριε Μητσοτάκη εσείς και η Κυβέρνησή σας στην αίσθηση και την αντίληψη του μεγέθους των προβλημάτων που εσείς δημιουργήσατε με την εξυπηρέτηση των ενεργειακών συμφερόντων. Οι «βρώμικοι» λιγνίτες που πάνω τους χτίσατε ένα ολόκληρο πολιτικό αφήγημα για να προσδέσετε τη χώρα στο άρμα του φυσικού αερίου ξαναγίνονται «καθαροί» ή έστω «ουδέτεροι» και καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και να γλυτώσουν τη χώρα από τα δεινά της έλλειψης ενεργειακής επάρκειας. Ας ελπίσουμε ότι παρά την καταστροφική πολιτική σας για τα οικονομικά των ελληνικών νοικοκυριών το τελευταίο δεκάμηνο θα καταφέρουμε να αποφύγουμε τουλάχιστον έστω και την τελευταία στιγμή τις διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές.
Σας το λέμε εδώ και πολύ καιρό και δεν μας ακούτε. Οι λιγνίτες είναι και ΦΘΗΝΟΙ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ. Ήρθε η ώρα να το κατανοήσετε.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 17:23