Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 12:55

Απίστευτη απόφαση που φέρει την υπογραφή της Αν Υπουργού κ. Γκάγκα. "Δεν προσέλαβαν γιατρό σε νοσοκομείο του ΕΣΥ με τη δικαιολογία ότι έχει 2 μικρά παιδιά"

το εγραφο της Αν υπουργού κ. Γκαγκα που απορρίπτει την γιατρο το εγραφο της Αν υπουργού κ. Γκαγκα που απορρίπτει την γιατρο

Η γιατρός που δεν προσελήφθη στο ΕΣΥ με τη δικαιολογία ότι έχει δύο μικρά παιδιά μίλησε στο ΟΠΕΝ και εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

Μια γυναίκα γιατρός βιοπαθολόγος μικροβιολόγος δεν προσελήφθη στο ΕΣΥ με τη δικαιολογία πως είχε 2 μικρά παιδιά. Όπως η ίδια καταγγέλλει, πρόκειται για μια απόφαση που καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα και είναι σαφής διάκριση.

«Το γεγονός ότι απορρίπτεται μια γυναίκα γι' αυτό τον λόγο αφορά όλους τους γιατρούς, όλων των φύλων, που διεκδικούν μια θέση στο ΕΣΥ. Μας ωθούν στη μη τεκνοποίηση, αν όχι στη στείρωση», επισημαίνει μιλώντας στο OPEN.
Η γιατρός αφού της ανακοινώθηκε η απόφαση πως δεν θα προσληφθεί, ενώ στην ουσία είχε όλα τα τυπικά προσόντα, κατέθεσε ένσταση στο υπουργείο Υγείας ζητώντας την αναπομπή του πρακτικού και την έκδοση νέας απόφασης. Απάντηση, όπως λέει, έλαβε μετά από 4 μήνες μέσα απο επιστολή που φέρει την υπογραφή της Αν υπουργού Υγείας κ. Μίνας Γκάγκα η  οποία ενημέρωνε πως δεν υπάρχει λόγος για αναθεώρηση αυτής της απόφασης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 13:08