Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 19:58

Στις φυλακές Δομοκού ο Ευρωβουλευτής της ΧΑ, Γιάννης Λαγός

Απευθείας στις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε ο Γ. Λαγός μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο εφετείο. Ο εισαγγελέας ενημέρωσε τον καταδικασθέντα της Χρυσής Αυγής ότι

δεν είναι δική του αρμοδιότητα το κατάστημα που θα κρατηθεί καθώς την απόφαση αυτή λαμβάνει η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής.

Κατά την έξοδό του δύο - τρία άτομα του φώναζαν «Γιαννάρα γερά» ενώ δύο άτομα από το απέναντι πεζοδρόμιο φώναζαν «ο Παύλος ζει τσακίστε τους Ναζί».

Ο ευρωβουλευτής που εκδόθηκε από τις βελγικές αρχές μετά από ένταλμα της Ελλάδας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών ο οποίος του έπεδωσε φυλακτήριο ώστε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Παρών ήταν και ο αρμόδιος για τις εκδόσεις εισαγγελικός λειτουργός προκειμένου να πιστοποιήσει ότι έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του καταδικασμένου.

Η μεταγωγή του Γ. Λαγού έγινε με κλούβα που συνοδευόταν από δύο τζιπ της Αστυνομίας και ισχυρή δύναμη.

Βγαίνοντας από το όχημα, για να εισέλθει στο κτίριο του Εφετείου, φώναξε: «Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αξίζει κάθε θυσία».

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 20:01