Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 14:02

Πρωτοψάλτη: "Πήρε ο πρωθυπουργός τον δήμαρχο και τον ρώτησε γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω;"

«Δεν υπήρχε τίποτα πολιτικό», είπε μιλώντας στον Ant1 και ανέφερε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω όταν κατεβήκαμε και περάσαμε την Ηρώδου Αττικού δεν ήταν προγραμματισμένο.

Η διαδρομή ήταν προκαθορισμένη, δεν την ήξερε κανείς σχεδόν, εγώ την έμαθα τελευταία στιγμή γιατί δεν έπρεπε να τη δημοσιοποιήσουμε γιατί δεν έπρεπε να μαζευτεί κόσμος. Το φορτηγό με την καρότσα κι εμάς επάνω είχε συγκεκριμένη ταχύτητα, δεν σταματούσε πουθενά πέρα από κάποια φανάρια. Όταν ήμασταν στην περιοχή του Κολωνακίου πήρε ο Πρωθυπουργός τον δήμαρχο και τον ρώτησε πώς πάει, πώς είμαστε. Είχαν περάσει ήδη 3,5 ώρες συναυλία. Λέει “γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ” οπότε έκανε αλλαγή πορείας το φορτηγό, περάσαμε από το Μαξίμου».

Η αποκάλυψη αποσιωπάται από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης αλλά εξηγεί τι συνέβη. Σύμφωνα με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν ο πρωθυπουργός -ενημερωμένος εκ των προτέρων από τον δήμαρχο- που τηλεφώνησε στον ανηψιό του Κώστα Μπακογιάννη και του ζήτησε να αλλάξει πορεία το φορτηγό και να βρεθεί “τυχαία” έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στην Ηρώδου του Αττικού, για να ακολουθήσει το “σώου” αλλά και ο συνωστισμός κατά πλήρη και προκλητική παραβίαση των κανόνων που, την ίδια ώρα, επαναλάμβανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Πηγη: https://www.libre.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 14:07