Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 17:52

Επιδείνωση του καιρού στην Δυτιική Μακεδονία

Μετά την βροχή.... Μετά την βροχή....

Η επιδείνωση θα εμφανιστεί στις περισσότερες περιοχές από το απόγευμα της Κυριακής, με βροχοπτώσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, ιδιαίτερα στα κεντρικά και βόρεια.

Σήμερα, Κυριακή 14/4

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο προβλέπονται ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το απόγευμα, όποτε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς, θα σημειώσει όμως πτώση από το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με τη θερμοκρασία να φτάνει ως τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα 15/4

Για τη Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική κυρίως χώρα, με φαινόμενα κατά τόπους έντονα, που όμως το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι 8-9 μποφόρ, οι οποίοι το βράδυ θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 17:56