Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 13:51

Eπιστολή απάντηση της Ελενας Παπαδοπούλου στον πρόεδρο του τμήματος Μηχανολόγων:"Εδώ και πολλά χρόνια είμαι επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου δυτικης Μακεδονίας - η αναφορά ότι ουδεμία σχέση έχω με το Πανεπιστήμιο είναι άκρως αναληθής"

Αξιότιμε κ. Κουταβά,

σχετικά με το άρθρο σας που αφορά την ίδρυση Ινστιτούτου Ενέργειας Περιβάλλοντος και Υγείας (ΔΙΕΠΥ)

 https://www.vetonews.gr/editorial/item/49909-meta-to-pascha-oi-anakoinwseis-gia-thn-idrysh-institoytoy-energeias-periballontos-kai-ygeias-diepy-sthn-kozanh-olo-to-paraskhnio-me-thn-epistolh-giannakidh-kai-thn-dysareskeia-ths-deh μεταξύ άλλων έχετε κάνει αναφορά και στο όνομά μου. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι δε έχετε έρθει σε καμιά επαφή μαζί μου και συνεπώς δε σας έδωσα καμιά σχετική πληροφορία ούτε βέβαια ανέφερα  ποτέ ότι είμαι μέλος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Εδώ και πολλά χρόνια είμαι επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου  και είναι σαφής η δραστηριοποίησή μου στα εκάστοτε Θερινά Σχολεία του Τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στα Δια Βίου Εκπαίδευσης Χειμερινά Σχολεία, ως συντονίστρια  και διδάσκουσα, αλλά επίσης και σε επιστημονικές μελέτες και προγράμματα του παραπάνω Τμήματος. Οπότε η αναφορά ότι ουδεμία σχέση έχω με το Πανεπιστήμιο είναι άκρως αναληθής.

Είναι στη διαθεσή σας οι σχετικές συμβάσεις και έγγραφα που έχω με το Πανεπιστήμιο. Τη δε σχέση μου με το Πανεπιστήμιο μπορούν να τη διαβεβαιώσουν οι πάνω από 800 συμμετέχοντες στα Θερινά και Χειμερινά Σχολεία του Πανεπιστημίου. Όσο αφορά τη διεθνή επιστημονική μου δραστηριότητα, αυτή είναι πλέον αδιαμφισβήτητη αφού εδώ και αρκετά χρόνια συγγράφω επιστημονικά βιβλία για τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους όπως Springer Verlag, Nova Science, Cambridge Scholars Publishing,  τα δε βιβλία μου βρίσκονται σε όλες τις βιβλιοθήκες των ευρωπαϊκών και αμερικανικών πανεπιστημίων, ενώ παράλληλα είμαι πιστοποιημένος κριτής του οίκου Elsevier σε συνεργασία με την International Solar Energy Society. Παρακαλώ η παρούσα επιστολή να δημοσιευτεί, όπως έγινε με την επιστολή του κ. Μπακούρου.

Με εκτίμηση

Έλενα Β.Μ. Παπαδοπούλου

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ

Σχολιο του Συντακτη του δημοσιεύματος

Πηγές του δημοσιεύματος μιλούσαν για την πανεπιστημιακό την κ Ελενα Παπαδοπούλου απο το ΠΔΜ. Σχετική έρευνα απο τον συντάκτη στο διαδίκτυο παρουσιάζει την συγκεκριμένη επιστήμονα  ως διδάσκουσα στο Πολυτεχνείο Κοζάνης στους Μηχανολόγους Μηχανικούς χωρίς να προσδιορίζεται η σχετική βαθμίδα. Διευκρίνιζω οτι απο τον συντάκτη του δημοσιεύματος  μπήκε το πρόθεμα "καθηγήτρια" του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 19:53