Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 10:19

`Επικοινωνιακά παιχνίδια η αλλιώς όχι στο καλάθι!

Γράφτηκε από την

  της   ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

     Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε! Ξέρουμε την διαφορά ανάμεσα στην φιλανθρωπία και την πραγματική και στυγνή εκμετάλλευση ΄΄ ευκαιριών΄΄ επικοινωνίας με το λαό!   

 Οι κυβερνητικοί αριστεύουν στην επικοινωνία και οι πολίτες ταλαιπωρούνται και αναγκάζονται να τρέξουν στην αγορά σαν επαίτες. Ενημερώνομαι συχνά για τις εξελίξεις στην γεωγραφική και οικονομική περιοχή μας. Αξιολογώ τις υποσχέσεις και τα πραγματικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της φτώχειας. Βλέπω την αιωρούμενη απειλή των κόκκινων δανείων και δεν ξεχνάω ότι ο λαός  για πολλές φορές  ΄΄ έδωσε ΄΄ δισεκατομμύρια στις τράπεζες και τις έσωσε άρα και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας είναι άδικοι.

    Εγώ ,μία απλή και μετρημένη, στα έξοδα μας δεν χαίρομαι με τα επικοινωνιακά παιχνίδια του εκάστοτε υπουργού. Ναι !δεν ανήκω στα λαϊκά στρώματα, κάνω το κουμάντο μου, τους οικονομικούς προϋπολογισμούς και προσέχω αλλά..δεν θα πληρώσω εγώ τον εκτροχιασμό της οικονομίας .Με δύο χέρια πληρώνω και με το στανιό παίρνω τα λεφτά που μου αναλογούν. Δεν δέχομαι τα μέτρα που μόνιμα στοχεύουν ,στην τσέπη μου! Βοηθάμε την κοινωνία ,λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν! λένε οι κυβερνόντες! Άντε που μάτια έχω και βλέπω τις λίγες εταιρείες  που κερδίζουν και τους πολλούς καταναλωτές που χάνουν. Δεν δέχομαι να με ταπεινώσει με λίστες δήθεν προνομιακών τιμών από την μεγάλη ευαισθησία της κυβέρνησης στην μεσαία τάξη. Δεν θα καθορίσει κανείς  την ποιότητα και την ποσότητα  των αγαθών που καταναλώνω. Δεν  επιτρέπω να με κοροϊδεύουν και να κουβαλιέται με τις αγαπημένες του κάμερες στα φιλικά, προς στην κυβέρνηση  μεγάλα σουπερμάρκετ. Δεν ξέχασα ότι στην πανδημία οι πρώτοι που βγήκαν κερδισμένοι ήταν οι ιδιόκτητες  των μεγάλων αλυσίδων τροφών.

          Δεν αποτελεί είδηση ότι μερικοί πολιτικοί ασχολούνται μόνιμα με το δημόσιο πρόσωπο τους. Με συνεννόηση και με  personal trainer  κτίζουν την εικόνα τους. Πλησιάζουν και εκλογές, μην το ξεχνάμε. Όλα γίνονται, κάτω από το τραπέζι ,με το αζημίωτο, συνεννοήσεις και συναλλαγματικές. Τρελαίνονται με το γυαλί και δεν διανοούνται να μην εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες έχουν .Προβάλουν με χάρη και γοητεία ένα χαμόγελο άσχετα αν μιλάνε για πράσα ή ντομάτες. Η δήθεν αποκαλύψεις προσωπικής ζωής προγραμματίζονται μεθοδικά με μεγάλη προσοχή  στην παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και η γραβάτα περνάει από αυστηρό έλεγχο. Επιδεικνύουν ένα χαρούμενο ύφος άσχετα αν βλέπουν, μπροστά τους, την μεγάλη παγίδα στην οποίαν θα πέσουν. Ακόμα και στην τουαλέτα πάνε με τις κάμερες  για να απαθανάτιση προσωπικών τους στιγμών. Όλοι ξέρουμε ότι η επιλογή το timing της φιέστας  για να χειραγωγηθούν  τα πλήθη είναι για να κρύψουν  την απάτη και την ληστεία των εισοδημάτων μας. Δεν τρώμε κουτόχορτο! Δεν σφάξανε!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 10:23
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.