Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 09:52

Ψιτ Εσύ....τόλμησε!

Γράφτηκε από την

  της  ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
    Ψιτ Εσύ! κυβερνητικέ! τόλμησε να βγεις στο δρόμο. Μοναχούλης όχι με δύο μπρατσομένους και δύο μοτοσικλετιστές απο πίσω σου. Σεμνά και όχι με τα φρέσκο ραμμένα κοστούμια σου.

Με αθλητικά και καπελάκι που κρύβουν την μούρη σου. Τόλμησε να πλησιάσεις αυτούς που περιμένουν ,για ώρες, την σειρά τους για rapid test .Κρύψε το αυτάρεσκο χαμόγελο σου και έστω για μία φορά δείξε ότι είσαι άνθρωπος που αγαπάει και σέβεται . Τον λαό του. Μίλα κανονικά, χωρίς έπαρση και αλαζονεία .Δείξε ότι ξέρεις που ζεις και ότι δεν έχεις χάσει την επαφή. Με την πραγματικότητα.
    Ψιτ Εσύ...Τόλμησε να αλλάξεις ρόλο. Για λίγες ώρες να δραπετεύσεις από την ομάδα των προνομιούχων. Να πάς σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ,ως απλός φορολογούμενος πολιτης,επειδή έχεις ένα πρόβλημα υγείας. Που σου τσάκισε το ηθικό και τον ύπνο. Που δεν σχετίζεται με το covid. Αλλά σε ταλαιπωρεί και χρειάζεσαι επειγόντως ιατρική περίθαλψη. Άντεξε να ακούσεις το ΟΧΙ. Δεν υπάρχει κρεβάτι για σένα. Η περικοπή των χειρουργείων έφερε καλά αποτελέσματα στα ταμεία των ιδιωτικών κλινικών. Δεν υπάρχει θεραπεία όχι επειδή δεν υπάρχουν καλοί γιατροί αλλά δεν μπορούν να σε δεχτούν επειδή τα δημόσια νοσοκομεία μας είναι πλέον μόνο θεματικά. Αν θέλεις γιατρειά μπορείς να πάς δίπλα. Στο ΕΓΩ. Στον ιδιώτη. Με το αζημίωτο. Εσύ επιλέγεις αν θα μπεις σε τέτοια διαδικασία. Η......
   Τόλμησε να σταματήσεις στο πάρκο ,στο παγκάκι. Άκουσε τα παράπονα των συνταξιούχων .Έχεις κότσια να δηλώσεις ιδιότητα; Αν ναι κράτα και καμία ομπρέλα. Μην σου πετάξουν καμία ροχάλα .Το φτύσιμο δεν ταιριάζει ,από εικαστική άποψη στο ακριβό κοστουμάκι σου. Δήλωσε ότι τον Χατζηδάκη και τον Σταικούρα δεν τους ξέρεις προσωπικά. Τόνισε  ότι δεν φταις εσύ για την κοροϊδία με τις συντάξεις τους. Δείξε κατανόηση ότι μετά την αποπληρωμή των χρεών τους, τα λεφτά ,που μένουν, τους φτάνουν μόνο για παξιμάδια και γιαούρτι. Ενδιαφέρσου, έστω για τους τύπους, για το πώς τους φορολόγησε ,το κράτος δύο φορές για τα καθυστερημένα αναδρομικά.
  Από το σουπερμάρκετ μην μπεις στον κόπο να περάσεις. Εκεί το βρισίδι πέφτει σύννεφο. Δεν αγοράζεις  χαβιάρι και αστακό αλλά λαχανικά, γάλα, αλεύρυ και μακαρόνια. Η τιμή στο αλεύρι αυξήθηκε κατά 20% στα ζυμαρικά από 10 έως 18% με την αύξηση να φθάνει το 30% στα ιδιωτικής ετικέτας, απορρυπαντικά από 3% έως 8%, τα καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας 4,5%, αναψυκτικά από 4 έως 5%, τουρσιά από 6% έως 10% και στα τυροκομικά η φέτα πήρε αύξηση 5%.Ο Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι όλα είναι υπέροχα και ότι δεν υπάρχει ακρίβεια αλλά μην τον πιστεύεις. Το καροτσάκι έγινε καλάθι και τα καταναλωτικά προϊόντα λιγόστεψαν.
   Όταν θα τελειώσεις την βόλτα σου στην πραγματικότητα αναλογίσου αν η καριέρα σου στην πολιτική άξιζε. Πως   το τίμημα  του φρέσκο φορεμένου κοστουμιού είναι δυσανάλογα μικρό με την λαϊκή κατακραυγή και αγανάκτηση. Των ψηφοφόρων σου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 09:57
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.