Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 11:51

Νικητές και ηττημένοι

Γράφτηκε από την

   της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

     Αθάνατη Ελλάδα! μόλις κλείσανε οι κάλπες σου και σύσσωμοι όλοι βάλανε τα γαμπριάτικα τους. Δηλώνουν ότι ΄΄ ¨όλοι νικήσαμε ΄΄, έτοιμοι για εθνική συμφιλίωση  ξεχνώντας

τις βρωμιές που βγάλανε στην φόρα στην προεκλογική περίοδο. Ανεξαρτήτως όλοι παλέψανε και κέρδισαν...   τίμια .Όλοι παθαίνουν επιλεκτική αμνησία. Εντυπωσιακή  αφού δεν μπορούν να θυμηθούν ούτε την χρεωκοπία και ούτε ποιοι  έβαλαν το χεράκι τους για να φτάσει η χώρα στα βράχια. Ζουν μόνο για το σήμερα και για την εκδίκηση για το μεγάλο κακό που τους έκανε η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνάνε τους σκελετούς στις ντουλάπες και τις κομματικές ταυτότητες. ¨Όλοι ευχαριστούν αυτούς που τους ψήφησαν και αυτούς που δεν τους ψήφησαν. Όλοι ενωμένοι υπόσχονται συνεργασία και συμμαχία με τους χτεσινούς εχθρούς. Οι περισσότεροι δηλώνουν ανεξάρτητοι άσχετα αν η ΝΔ δηλώνει περήφανη που πήρε 12 από τις 13 περιφέρειες. Με 62 %αποχή ο συγκινημένος κύριος Μπακογιάννης ευχαριστεί την φοβερή οικογένεια του και η επιβράβευση συγκεκριμένων στελεχών ραδιοτηλεοπτικού καναλιού για την καλή δουλειά στην αποδόμηση της κυβέρνησης δεν περνάει  απαρατήρητη.

    Οι πολιτικές δυνάμεις ,ενώ ακονίζουν τα μαχαίρια τους, χαμηλώνουν σκοπίμως τους τόνους  επειδή σε λίγες εβδομάδες θα ξανασυναντηθούν στις πολιτικές επάλξεις. Οι γραμμές προεκλογικής καμπάνιας χαράζονται από εξειδικευμένα γραφεία επικοινωνίας. Οι δεκατρείς δημοσιογράφοι που πήραν θέση σε διάφορα ψηφοδέλτια  προβληματίζουν σε ότι αφορά στην δημοσιογραφική τους ταυτότητα και δεοντολογία. Μυρίζουν άσχημα κάποιες συναλλαγματικές κρυμμένες μέσα στα συρτάρια τους .

   Νικητές και ηττημένοι έλληνες θα είναι ενωμένοι; Θα συνεχίσουν  την ειρηνική συνύπαρξη τους επειδή η ζωή συνεχίζεται !Ξεκάθαρες νίκες και επανεκλογές  ατόμων βαραίνουν πολύ στην ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων. Πως θα διαχειρισθούν  την νίκη; Ποιός θα καρπωθεί την ήτα;  Τα μικρά κόμματα έσβησαν απότομα από το πολιτικό χώρο. Οι παραιτήσεις και οι σκόπιμες εκδιώξεις θα επηρεάσουν ουσιαστικά τις κινήσεις στην πολιτική σκακιέρα. ¨Όλα έχει δει αυτός ο τόπος! Γαλάζια υπεροχή στον χάρτη αλλά πόσο σαφή μήνυμα στέλνει στους ψηφοφόρους αφού πλέον τα ευρωπαϊκά κονδύλια πάνε μόνο στις περιφέρειες και όχι στους δήμους; Ο λαός πράγματι ξέχασε τι σημαίνει δεξιά; Ποιός νοιάζεται αφού κέρδισε η αποχή(50-60%); ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνέδεσε την αποχή με την έννοια της τεμπελιάς και της αδιαφορίας.  Όταν η πλειοψηφία του λαού, ΑΠΕΧΕΙ, δεν χάνει ο λαός την κυριαρχία του, γιατί δεν μπορεί η μειοψηφία να τον «αντικαταστήσει». Δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει και να «παράγει» αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να παράγει το «αποτέλεσμα», το οποίο προβλέπεται από τη Δημοκρατία να παράγει η πλειοψηφία.Ο έντονα πολιτικοποιημένος έλληνας  την επέλεξε ίσως επειδή είναι δύσπιστος ή δεν είχε  κανέναν να ψηφήσει (δικό τους πολιτικό, οικογένεια, συνεργάτες).Αδιαφόρησε η σκόπιμα επέλεξε τις παραλίες; Σε 35 ημέρες έχουμε εθνικές εκλογές .Εκεί  ο ελεύθερος και περήφανος λαός θα στείλει  ένα ηχηρό  μήνυμα ;

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 14:29
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.