Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 09:17

Δηλαδή πάλι μείς θα πληρώσουμε τις τράπεζες;

Γράφτηκε από την

                      της  ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

      Διανύουμε  παράξενες και ύποπτες ,από όλες τις απόψεις, πολιτικές ημέρες. Κάθε ημέρα καλούμαστε να συμμετάσχουμε στα γεγονότα είτε μας αρέσει είτε  όχι. Ξεκινώντας από τις συμμετοχές μας στις δημόσιες συζητήσεις για τα πρέπει και τα μη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τελειώνοντας με τις εκλογές στην Νέα Παράταξη

με τους 10 που μείνανε 9 υποψήφιους. Πρώτη φορά το εγώ υπερισχύει του εμείς με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κίνημα  με πολιτικό προφίλ επιλέγοντας τον αρχηγό της. Η Αριστερά, που χρόνια βασανίζεται στην προσπάθεια συλλογής πολλών απόψεων πάνω στο  πρόγραμμα ,και που μετά από επίπονες λαϊκές ενδοκομματικές διαμάχες εκλέγει αρχηγό, έκανε λάθος; Θα δείξει πάλι αυτή η Κυριακή κάτι το καινούργιο ή θα ακολουθήσει το πεπατημένη αφού μείνανε οι ίδιοι οι παλιοί στον ίδιο πολιτικό χόρο;; ¨Όλοι στον αγώνα, ενωμένοι για μία  κεντροαριστερά γραμμή αλλά στην δόξα της συλλογικότητας κανείς; Ο ένας δήλωσε εξωτικός, ο  άλλος βγήκε στο Ζάππειο να πει τον πόνο του( δεν θα είναι  τσόντα των κομμάτων).Τι να περιμένει την επόμενη Κυριακή!.Η Φώφη έτοιμη στην γωνία να εισπράξει, για πολλοστή φορά, την εύνοια του κόσμου λόγο ονόματος που κουβαλάει. Συσπειρώνονται έτοιμοι για την επόμενη κίνηση και φυσικά ξεχωρίζουν οι γεροί παίκτες (ΓΑΠ, Βενιζέλος)που είναι συντονισμένοι για να επέμβουν πάνω στα λάθη των προηγούμενων.

     Εμείς, οι ταλαιπωρημένοι από τις αποφάσεις και τις επιπτώσεις των επιλογών των προηγούμενων κυβερνήσεων, δεν θα πάρουμε! Κοιτάξαμε, με μεγάλη προσοχή, την διαδικασία(όποιος ήθελε μπορούσε να ψηφίσει )αλλά δεν ψηφίσαμε! Στον αγώνα για την δόξα ενωμένοι αλλά στα χρέη κανείς τους ;(Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ χρωστάνε 400.εκατ.στις τράπεζες).Δηλαδή πάλι εμείς θα πληρώσουμε τις τράπεζες; Η μνήμη είναι νωπή και πολλές από τις αποφάσεις που πάρθηκαν για τον λαό  λειτούργησαν μόνο και μόνο  υπέρ των συμφερόντων και των τραπεζών. Είδαμε τα χάλι τους και δεν θα πάρουμε! Να βγει όποιος και όποτε είναι να βγει. Να μαχαιρώνονται ελεύθερα ανάμεσα τους και να αναλογιστούν την ιστορία και τις ευθύνες τους. Το παραμύθι με το νέο που στην ουσία είναι παλιό και γνώριμο δεν πιάνει πια!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 09:18
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πότε θα κάνει ξαστεριά; Η εθνική μας γιορτή Μόνοι »