Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 17:29

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ "ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ - ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ"

Γράφτηκε από την
της Δήμητρας Σωτηριαδου 
Από το πρωί ακούω  μεγαλοδημοσιογράφους - εισαγγελάτους να λένε ότι ο 20χρονος αναρχικός Νίκος Ρωμανός δικαιούται εκπαιδευτική άδεια
μόνο εάν αποκηρύξει την ένοπλη πάλη.
Έχουμε πόλεμο λοιπόν και με τους δημοσιογράφους που αντί μικρόφωνα κρατούν εδώ και χρόνια μπαζούκας,και σκορπούν καταστροφή και εξαθλίωση στους πολίτες ,τους αποσυντονίζουν,τους φοβίζουν παραπληροφορώντας τους.
Έχουμε όμως μια δυνατή ΕΣΗΕΑ να εκπροσωπεί και εμάς τους δημοσιογράφους που είμαστε  αντίθετοι με τους εισαγγελάτους; ή  αφήνει μόνο αυτούς να μιλούν και να ακούγονται;.... όπως τους άφησε και τους αφήνει ανενόχλητους από το 2010 να παραπληροφορούν και να επιβάλλουν κατ εντολήν επιχειρηματιών - εργοδοτών τα μνημόνια ;
Με ποιο δικαίωμα αυτοί οι 50χρονοι μεγαλοδημοσιογράφοι, 60 χρονοι,μη σου πω και με το ένα πόδι στον τάφο...μιλούν;Εχουν αποκηρύξει την "εντεταλμένη δημοσιογραφία";
Έγινε λοιπόν μια αρχή χθες, από δημοσιογράφους,μέλη της ΕΣΗΕΑ,που θα έχει και συνέχεια.....
Σύμφωνα με την πηγή greektv.com....
"....Μέσα από μια πρωτοβουλία που δεν είχε επίσημα χαρακτηριστικά αλλά ξεκίνησε, ανθρώπινα και ανεξάρτητα, μετά από ενέργειες δημοσιογράφων που δεν επιθυμούν και δεν είναι «παπαγαλάκια» του συστήματος, συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες περίπου 400 υπογραφές (και θα ήταν πολλές περισσότερες αν τα σωματεία του Τύπου είχαν μεριμνήσει) οι οποίες στηρίζουν το αίτημα που έχει υποβάλει ο Νίκος Ρωμανός για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις σπουδές του.
Η πρωτοβουλία αυτή από τη μια πλευρά αποδεικνύει ότι… όλοι οι δημοσιογράφοι δεν είναι οι ίδιοι. Από την άλλη πλευρά, το κυριότερο είναι ότι με τις υπογραφές τους έρχονται να ενισχύσουν, μαζί με χιλιάδες ακόμη πολίτες από διαφορετικές κοινωνικές, πολιτικές και επαγγελματικές αφετηρίες, το δίκαιο αίτημα του νεαρού απεργού πείνας, ο οποίος αντιμετωπίζει κίνδυνο ζωής, και της οικογένειας του.
Μέσα από μια πρωτοβουλία που δεν είχε επίσημα χαρακτηριστικά αλλά ξεκίνησε, ανθρώπινα και ανεξάρτητα, μετά από ενέργειες δημοσιογράφων που δεν επιθυμούν και δεν είναι «παπαγαλάκια» του συστήματος, συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες περίπου 400 υπογραφές (και θα ήταν πολλές περισσότερες αν τα σωματεία του Τύπου είχαν μεριμνήσει) οι οποίες στηρίζουν το αίτημα που έχει υποβάλει ο Νίκος Ρωμανός για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις σπουδές του.
Η πρωτοβουλία αυτή από τη μια πλευρά αποδεικνύει ότι… όλοι οι δημοσιογράφοι δεν είναι οι ίδιοι. Από την άλλη πλευρά, το κυριότερο είναι ότι με τις υπογραφές τους έρχονται να ενισχύσουν, μαζί με χιλιάδες ακόμη πολίτες από διαφορετικές κοινωνικές, πολιτικές και επαγγελματικές αφετηρίες, το δίκαιο αίτημα του νεαρού απεργού πείνας, ο οποίος αντιμετωπίζει κίνδυνο ζωής, και της οικογένειας του."
Και επειδή κάθε αρχή έχει και συνέχεια η ανταπόκριση είναι μεγάλη και οι υπογραφές συνεχίζονται ......στέλνοντας το ονοματεπώνυμό μας στο mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Με κάθε τρόπο  πρέπει να στείλουμε μήνυμα στους δημοσιογράφους - εισαγγελάτους να κατεβάσουν τα μικρόφωνα - μπαζούκας,....οι σφαίρες τους σκοτώνουν καθημερινά τους πολίτες θύματα των μνημονίων....ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ.....Δικαιούνται να ομιλούν μόνο εάν αποκηρύξουν την εντεταλμένη δημοσιογραφία......
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 17:33
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βαρύς χειμώνας και η άνοιξη αργεί Love is chemistry or poetry? »