Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Μαϊος 2014 22:25

ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Γράφτηκε από την

της Δήμητρας Σωτηριάδου

Είτε σε επίπεδο δημοτικών εκλογών είτε σε επίπεδο εθνικών εκλογών τον αέρα της αυτοδυναμίας τον απολαμβάνουν όσοι υποψήφιοι κατέχουν την

ιδιότητα του "ωραίου". Και όταν λέω ωραίο δεν εννοώ την εξωτερική ομορφιά αλλά το στοιχείο που προκαλεί αγαλλίαση, αναγνώριση, αποδοχή, ωφελιμότητα στους πολίτες.
Οι περισσότεροι υποψήφιοι πάσχουν από την έλλειψη αισθητικής παιδείας και αντίληψης. Δεν ασχολούνται με το "ωραίο" και δεν ξέρουν πως να κερδίσουν την αποδοχή του κόσμου, με αποτέλεσμα να φτάνουν στην πηγή της νίκης και να μην πίνουν νερό. Και δεν γνωρίζουν γιατί δεν ήρθε ακόμα η ώρα, δεν ωρίμασε ο χρόνος της νίκης και ....σιγοβράζουν στο ζουμί τους.
Απ'όλα τα παραδείγματα νίκης στους δήμους της επικράτειας θεωρώ παράδειγμα προς μίμηση του "ωραίου"το δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.Το κίνημα στις Σκουριές με πείσμα και υπομονή απέδειξε μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο στους δημότες την ωφελιμότητά του. Οι δημότες σε βάθος χρόνου κατάλαβαν τον κίνδυνο από τα μεταλλεία και την εξόρυξη του χρυσού, αναγνώρισαν τους πολέμιους του καθεστώτος Πάχτα και έφτασε η ώρα που κατέβασαν τον αυτοκράτορα από το θρόνο του.
Τις αντίστοιχες ιδιότητες του "ωραίου" έχουν, εάν το ψάξετε όσοι δήμαρχοι βγήκαν νικητές. Είτε μας αρέσουν είτε όχι κάποιοι από αυτούς,ψηφίζονται από τους δημότες γιατί κρίνονται ωφέλιμοι και τους ευχαριστεί αυτό.
Και σε επίπεδο εθνικών εκλογών τα ίδια στοιχεία κάθε φορά οδηγούν στη νίκη.Οι ψηφοφόροι οδηγούν σε αυτοδυναμία ένα κόμμα που πείθει για την ωφελιμότητά του.
Οι ψηφοφόροι το αναγνωρίζουν και το αποδέχονται ως νικητή γιατί τους ευχαριστεί.
Η συγκυβέρνηση σιγά σιγά, με μαθηματική ακρίβεια, θα πέσει από τον αυτοκρατορικό της θρόνο σαν τον Πάχτα στη Χαλκιδική, γιατί εξαγριώνει τους ψηφοφόρους, δεν τους ευχαριστεί πια, δεν είναι ωφέλιμη με τα εγκληματικά ληστρικά μνημονιακά τερτίπια της.
Το εάν υπάρξει ή όχι αυτοδυναμία κόμματος εξαρτάται από την επικοινωνιακή του μέθοδο σε βάθος χρόνου, εάν προκαλεί στους ψηφοφόρους ευχαρίστηση,αποδοχή,εάν πείθει τελικά τους ψηφοφόρους για την ωφελιμότητά του.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μαϊος 2014 22:33
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.