Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 00:38

Ο υβριστής και συκοφάντης Τασος Πολιτίδης της γραμματείας του Συριζα Π.Ε. Κοζάνης

Γράφτηκε από τον

Ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Κοζάνης Τάσος Πολιτίδης προέβη σε μια συκοφαντική επίθεση στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Σπύρου Κουταβα από την ηλεκτρονική του σελίδα.

Ο Τάσος Πολιτίδης μη αντέχοντας τον  δημοσιογραφικό λόγο που έχει αποτυπωθεί στα ρεπορτάζ που αφορούν τις τραγικές ευθύνες προσώπων του τοπικού σύριζα και του ιδίου στην επιλογή Καρυπίδη, ακολούθησε την τακτική των γνωστών θρασύδειλων. Έριξε λάσπη στον ανεμιστήρα μιλώντας για χρηματοδοτήσεις χρηματισμούς και αλλά τέτοια. Το να το λέει τέτοια κάποιος ''ψεκασμένος'' αλλά από την αριστερά, δεν προξενεί και καμία ιδιαίτερη εντύπωση, θα πρόκειται για άλλον έναν γραφικό που λέει τις παρόλες του στα κοινωνικά δίκτυα. Το να το δηλώνει όμως ο υπεύθυνος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης και στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής είναι κάτι το διαφορετικό. Σημαίνει ότι η εκστρατεία λάσπης και συκοφάντησης παίρνει άλλα χαρακτηριστικά που φέρουν το βάρος της τοπικής μαρκίζας του κόμματος.

Πριν από 20 μέρες ρωτούσαμε εάν θα υπάρξουν παραιτήσεις των στελεχών που χειρίστηκαν την υπόθεση Καρυπίδη. Γράφαμε για την γνωστή και ως ''παράγκα'' του ΣΥΡΙΖΑ στην Εορδαία της οποίας, απόψεις και πρακτικές εσχάτως ενστερνίστηκε ο υβριστής και συκοφάντης Τάσος Πολιτίδης. Ενοχλήθηκε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, φάνηκε από την ανοίκεια επίθεση που έκανε. Ενοχλήθηκαν και άλλοι το γνωρίζουμε, αλλά τους λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε την ύβρη την συκοφαντία και την λάσπη. Στο τέλος, ο Τάσος Πολιτίδης υπό το φόβο του να υποχρεωθεί να αποδείξει στην δικαιοσύνη τις συκοφαντίες και τις ύβρεις που εξεστόμισε, άρον άρον τις κατέβασε από την σελίδα του. Πρόκειται για θλιβερές πρακτικές στις οποίες η ''σταλινική και μπαχαλίζουσα'' αριστερά εχει ένδοξο παρελθόν. Μελαγχολώ στην ιδέα και την σκέψη, ότι τέτοια στελέχη με θρασύδειλες πρακτικές και νοοτροπίες θα βρεθούν σε σημαντικές θέσεις ευθύνης του κράτους

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 14:30
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Πτυχιούχος της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Για 15 χρόνια ανταποκριτής στην Δυτική Μακεδονία του Mega channel, και για 12 χρόνια στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Περαστικός  από το ημερήσιο Βήμα την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και για δύο χρόνια στην εφημεριδα  ΕΞΟΥΣΙΑ. Μεγαλύτερο διάστημα στις περιφερειακές τηλεοράσεις  West channel και  Flash tv

Βρέθηκε κοντά στα γεγονότα της κρίσης στα Βαλκάνια. Την  Αλβανική εξέγερση  του 1997, τους βομβαρδισμούς στο Κοσσυφοπέδιο, το κύμα προσφύγων που δημιούργησε ο πόλεμος, και την Αλβανόφωνη εξέγερση στα Σκόπια με τους βομβαρδισμούς στο Αρατσίνοβο εως την Συμφωνια της Οχρίδας (1999-2001).

Κείμενα του στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί σε αρκετές εφημερίδες της Περιφέρειας, ''Θάρρος, Πτολεμαίος και Πρωινός Λόγος''. Έχει γράψει τα κείμενα σε 9 ντοκιμαντέρ εκ των οποίων ένα συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Από τους βασικούς δημιουργούς της εφημερίδας vetonews.gr, όπου έχει την δική του στήλη στο editorial. 

Ορισμένα απο τα ρεπορτάζ στο ΑΠΕ ΜΠΕ, Mega, την Ελευθεροτυπία και οι έρευνες στο vetonews.gr έγιναν πρωτοσέλιδα στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο.