Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 13:04

Το ραντεβού της ΚΟΑ με τους Manhatan Vibes στο ανακαινισμένο Θέατρο του Πειραια

Γράφτηκε από την
Φωτογραφία Αννιτα Λουδαρου Φωτογραφία Αννιτα Λουδαρου

Της Αννιτας Λουδαρου

Manhatan Vibes συνάντησαν χθες την κρατική ορχήστρα Αθηνών στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην συναυλία που έκλεινε τις μουσικές του Νέου Κόσμου.

Η συνύπαρξη του περίφημου τζαζ κουαρτέτου με την συμφωνική μουσική έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να βρεθεί σε ένα πρωτόγνωρο μουσικό ταξίδι, σε ρυθμούς και χρώματα που υπερβαίνουν καθιερωμένους τόπους και σύνορα. Η συναυλία έφερε το κουαρτέτο και την ορχήστρα σε ισότιμη θέση κάτι που αποδεικνύει την αρτιότητα όλων των μουσικών. Αφού μονάχα σύνολα και ορχήστρες που σέβονται τον εαυτό τους μπορούν να προβούν σε τέτοια πρωτοποριακά εγχειρήματα. Οι Manhatan Vibes, με τις συνθέσεις του Χρήσου Ραφαηλίδη, Sorayia. Red and Black, Unrequired και η ΚΟΑ με την αρτιότητα της και την μουσική διεύθυνση του Ανδρέα Τσέλικα έχτισαν ένα απολαυστικό ηχητικό οικοδόμημα. Το ρεπερτόριο της συναυλίας είχε ρυθμούς από την Νότια Αμερική, Αφρική, τις Η.Π.Α και την Ελλάδα. Η στιγμή που ο Π. Κλαμπάνης σε δική τους διασκευή και ενορχήστρωση κάνει την εισαγωγή στο παραδοσικό μας τραγούδι ΄΄Θαλασσάκι΄΄κτυπώντας με τα χέρια το μπάσο , μετέτρεψε το θαλάσσάκι σε ωκεανό και ενθουσιάσε το κοινό.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο υπέροχα ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραία με εισητήριο μόνο 5 ευρώ. Φεύγοντας από μια τέτοια συναυλία το λιγότερο που νιώθεις τελικά είναι τυχερός που βρέθηκες εκεί.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 13:49
ΑΝΝΙΤΑ ΛΟΥΔΑΡΟΥ

Είμαι ψυχοθεραπεύτρια ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής θεραπείας (μέλος του European Federation of Psychoanalytic Psychotherapy), όπου και εκπαιδεύτηκα παρακολουθώντας τον 7αετή κύκλο σπουδών της. Εργάζομαι ιδιωτικά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Τελευταίες σπουδές Ψυχολογία UK OPEN UNIVERSITY Msc ( πριν απ΄αυτό και επειδή η ζωή κάνει τους κύκλους της, πτυχίο Γεωλογίας Πανεπιστήμιο Πατρών, Msc Cass University Λονδίνο ) Λάτρης του γράφειν, του σκέπτεσθαι και της ζωής, της εξερεύνησης της ανθρώπινης ψυχής, του πως και του γιατί, της έντιμης και μάχιμης δημοσογραφίας, του θεάτρου,του κινηματογράφου, της ποίησης, και οποιουδήποτε άλλου μέσου που διατηρεί τον έρωτα με την ζωή. Πολλά κείμενα μου έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα ηλεκτρονικά site (aixmi.gr, vetonews.gr, protagon, maga.gr ).

Με χαρά διατηρώ την προσωπική μου σελίδα εδώ και δύο χρόνια στην διεύθυνση http:// ann-lou. blogspot.com και ονειρεύομαι πως κάποτε θα σταθώ ικανή και τυχερή να γράψω ένα βιβλίο.

Το ιστολόγιο της Αννίτας Λουδάρου http://ann-lou.blogspot.gr/

ann-lou.blogspot.gr/
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βλέμμα Η Ανακύκλωση του πολιτικού προσωπικού »