Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 18:49

Ελλάς το ποίμνιο σου

Γράφτηκε από την

Της Ευγενίας Ηλιοπούλου

Η κυβέρνηση μας βλέπει σαν ποίμνιο. Δηλαδή σαν αμνούς. Ξέρεται, αυτά τα άβουλα, συμπαθητικά, συνάμα πολύ χαζά ζώα που θυσιάζονται κάθε χρόνο το Πάσχα

για να στολίσουνε τα τραπέζια των πιστών παρντόν τις τράπεζες. Μόνο που εμάς μας θυσιάζουν κάθε ημέρα με εντολές που έρχονται από μέσα και από έξω. Μας προτιμάνε μικρά και τρυφερά αρνάκια, που βόσκουν σε φωτεινές και καθαρές πλαγιές. Μας θέλουν άβουλα και ήσυχα προβατάκια για να στολίσουμε τα όμορφα και γεμάτα τραπέζια τους. Ενώ γλύφουν τα κοκαλάκια μας νοιώθουν πολύ καλά και κοκορεύονται με τις γνώσεις τους στην οικονομία. Βγαίνουν σε διάφορα συνέδρια και συνδιασκέψεις όπου μας παρουσιάζουν σαν πειραματόζωα, ισχυριζόμενοι ότι μας σώσανε από την καταστροφή.

''Κοιμάσαι πατριώτης και ξυπνάς φασίστας'' έγραφε πάνω σε ένα φρεσκοβαμμένο τοίχο στην Τρίτης Σεπτεμβρίου κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα. Ήταν αναρχικό ρητό που έδινε το στίγμα των αλλαγών στην ελληνική κοινωνία. Στην Ελλάδα μας έχουν πολλαπλασιαστεί οι εκμεταλλευτές της οικονομικής κρίσης και οι καιροσκόποι. Από όλα έχει ο μπαξές. Και άντε αυτούς τους φανερούς, τους βλέπεις και τους καταλαβαίνεις τι θέλουν και που το πάν εκεί που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις είναι οι πατριώτες που ισχυρίζονται ότι πονάνε το έθνος και στην ουσία είναι φασίστες. Ανήκουν στο ποίμνιο αλλά δεν είναι πρόβατα επί σφαγή, είναι λύκοι. Στην ουσία αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πως να επιβάλλουν την τάξη τους και τους νόμους τους. Είναι αυτοί που πιστεύουν ότι έχουν την αποκλειστικότητα του πατριωτισμού. Δοκιμάζουν τις θανατικές τους λαβές σε ομοιώματα ανθρώπων δηλαδή σε πρόβατα. Με το έτσι θέλω διαχωρίζουν τους έλληνες σε καλούς και σκάρτους και δεν αποδέχονται τους διαφορετικούς. Διαφορετικούς σαν χρώμα, σαν έθνος σαν πίστη. Με βίαιους τρόπους τρομοκρατούν τον κόσμο με πρόσχημα ότι το προστατεύουν από τους κακούς. Δεν μιλάνε παρά βρίζουν και δέρνουν πατώντας στην εφήμερη ''δύναμη'' τους. Ισχυριζόμενοι ότι ανήκουν στην άρια φυλή πράττουν τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Λύκοι αχόρταγοι για δόξα και χρήμα. Τώρα στην αναμπουμπούλα βγάλανε τις ψεύτικες προβιές τους δείχνοντας τον αληθινό τους πρόσωπο. Ανθρώπινα σκουπίδια που δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας. Οι κάδοι σκουπιδιών θα είναι πάντα γεμάτοι.

Ελλάς το ποίμνιο σου! ¨Ήμαστε πράγματι πρόβατα επί σφαγής ή μας έχουν καταντήσει έτσι; Βελάζουμε ομαδικώς η διατηρούμε κάποια αυτονομία; Για τι τους αφήσαμε μας καταντήσουνε πρόβατα;

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 19:00
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.