Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 10:27

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ

Γράφτηκε από την

της Δήμητρας Σωτηριάδου

Δε μπορεί να μην νοιώθουν τον παγωμένο αέρα στο σβέρκο τους Σαμαράς και Βενιζέλος,αλλά και οι βουλευτές Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ  βάζοντας αυτές τις ώρες  την τελευταία ίσως πινελιά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Η συμβολή τους τα τελευταία 35 και, χρόνια καθοριστική αφού εναλλάξ από γερό οργανισμό,μετέτρεψαν τη χώρα σε φιλάσθενο οργανισμό και περιμένουν στη μονάδα εντατικής θεραπείας να της κλείσουν τα μάτια.

Αντε και ο τελευταίος ανασχηματισμός που δεν γίνεται πιο μνημονιακός,και ας φωνάζει ο Λοβέρδος γιατί καθυστέρησαν οι μεταρρυθμίσεις.

Δεν ξέρω εάν θα προλάβουν να δουν τους μισθούς να φτάνουν των βαλκανικών χωρών,γιατί η χιονοστιβάδα κατέφθασε και θα αφήσει πίσω της συντρίμια.

Ισα ίσα που προλαβαίνουν την αλλαγή υπουργείων πριν την καταστροφή.Γιατί όσο και αν κατάφεραν να μηδενίσουν το κοντέρ και να ξαναρχίσουν από την αρχή το νέο τους πολιτικό παιχνίδι δε νομίζω να προλάβουν να δουν τις εξελίξεις. Η οργή είναι μαζεμένη για τα δύο κόμματα που με περίσσιο θράσος ανακοινώνουν πως θα βγάλουν κιόλας  την τριετία.

Μαζεμένο το μίσος στα κόμματα που  με όση ευκολία και απάτες υπερτιμολογούσαν χρόνια και χρόνια  υπηρεσίες και προιόντα, με την ίδια ευκολία υποβαθμίζουν τις ζωές μας.Υπάρχει οργή για τον δικομματισμό που με την κοινωνική πολιτική του μοίραζε τα φάρμακα λες και ήταν καραμέλλες, επί 30 χρόνια και προσπαθεί τώρα να πείσει πως με καραμέλλες πρέπει να γιατρευτεί ο ίδιος ασθενής.

Υπάρχει μεγάλος θυμός και μίσος στα κόμματα που χωρίς να δώσουν ούτε μια μάχη αξιοπρέπειας για τον περήφανο λαό ,έπεσαν υπέρ πίστεως και δανεισμών της τρόικας,εξαθλιώνοντάς τον.

Με ύφος "πέρα βρέχει" Σαμαράς, Βενιζέλος και ακόλουθοι,νομίζουν πως θα επιβάλουν τον τελευταίο ανασχηματισμό τους.

Μιλάω με σιγουριά, για την τελευταία θεατρική πράξη της Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, πριν από εκλογές γιατί είμαι σίγουρη ότι η χώρα έχει ήδη πεθάνει.

Την κρατούν στα μηχανήματα μέχρι να προλάβουν να αρπάξουν λίγο από τον πλούτο της  και οι νεοσύλλεκτοι υπουργοί,και οι επιχειρηματίες ντόπιοι και μη που τους έχουν τάξει έργα ακίνητα, δημόσια περιουσία και οι επιχειρηματίες των ΜΜΕ που τους έχουν τάξει συχνότητες. Είμαι σίγουρη πως θα χαρακτηριστούν - τυμβωρύχοι - και ως τέτοιοι θα κυνηγηθούν από τους εξαγριωμένους πολίτες.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 10:45
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.