Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 20:45

Βρεφικό μασάζ- απο την Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Αργυρώ Κουρλίτη

Νέο τμήμα βρεφικού μασάζ. 
Από Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και κάθε  τετάρτη έως 28 Μαρτίου στις 17.00 .
 
Ένα τυχερό μωράκι θα παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα μετά από κλήρωση που θα γινει στην πρώτη μας συνάντηση.
 
Μωράκια έως 12 μηνών πάρτε την μαμά ή και τον μπαμπά και ελάτε για επαφή άγγιγμα χαλάρωση επικοινωνία....
 
Επίσης ατομικά μαθήματα και σε γκρουπ κατόπιν συνεννόησης ακόμη και στον δικό σας χώρο.
 
Κάθε κύκλος μαθημάτων αποτελείται από πέντε συναντήσεις μία κάθε εβδομάδα. Το κάθε μάθημα διαρκεί μια ώρα. Το μασάζ γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους γονείς προς το μωρό τους. Η επίδειξη των μαλάξεων γίνεται πάνω σε ειδική εκπαιδευτική κούκλα. Η εκπαιδευτήρια δείχνει τις μαλάξεις στην ειδική κούκλα και οι γονείς εφαρμόζουν στο μωρό τους. Οι μαλάξεις προέρχονται από ινδικό και σουηδικό μασάζ,  γιόγκα και ρεφλεξεολογια.  Εκτός από το πρακτικό κομμάτι υπάρχει και το θεωρητικό. Το πρόγραμμα αφορά νεογέννητα μωρά έως 12 μηνών.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα απλό και ευχάριστο για όλους που σκοπό έχει να ενδυναμώσει την σχέση γονέων και βρεφών, μέσω της επαφής, του αγγίγματος, της αγάπης.
Χτίζοντας υγιείς δεσμούς βοηθάμε στην ανάπτυξη υγειών προσωπικοτήτων και σε μια καλύτερη ανάπτυξη τόσο σωματική όσο και συναισθηματική.
Μαθαίνουμε να ακούμε, να παρατηρούμε τα μωρά μας και να αναγνωρίζουμε τα σημάδια/σινιάλα που μας δίνουν, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε πιο άμεσα στις ανάγκες τους.
Το άγγιγμα είναι η γλώσσα που τα μωρά καταλαβαίνουν καλύτερα. Αγγίζοντας με τα χέρια, με τα μάτια, με την καρδιά! Ένα τρυφερό άγγιγμα αγάπης!  
Αλληλεπίδραση, ηρεμία, ανακούφιση, ποιοτικός χρόνος, λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία και πολλά άλλα οφέλη για τα μωρά, τους γονείς και για όλη την οικογένεια. Ελάτε να τα ανακαλύψετε μέσα από μία διαδικασία όπου ο ειδικός είστε εσείς για το μωρό σας. Ειδικό πρόγραμμα για ανακούφιση κολικών, αερίων, δυσκοιλιότητα.
 
Στην πολυκατοικία υπάρχει ασανσέρ και χώρος για καροτσάκια.
 
Φέρτε μαζί σας : ότι χρειάζεται για το άλλαγμα της πάνας του μωρού, μια κουβερτούλα, αλλαξιά. (το λαδάκι το παρέχει η εκπαιδεύτρια)
 
Ο σκοπός του Διεθνούς Συνδέσμου βρεφικού Μασάζ (IAIM) είναι να προωθήσει το θρεπτικό-τρυφερό άγγιγμα και την επικοινωνία μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας, έτσι ώστε γονείς, φροντιστές και μωρά να δέχονται αγάπη και σεβασμό σε όλη την παγκόσμια κοινότητα.
 
VIMALA McCLURE
Founder of the International Association of Infant Massage
 
Αγκαλιά, νανούρισμα, χάδια, μαλάξεις: τόσες τροφές για τα μικρά παιδιά, το ίδιο ή και περισσότερες αναγκαίες από τις βιταμίνες, τα μεταλλικά άλατα και τις πρωτεΐνες. Αν τους τα στερήσουμε όλα αυτά και τη μυρωδιά, τη ζεστασιά, και τη φωνή που ξέρουν τόσο καλά, τότε, όσο γάλα κι αν τους δώσουμε, θα πεθάνουν απ΄αυτή την πείνα. Frederick Leboyer
 
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ 
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στείλτε μήνυμα μέσω της σελίδας ή τηλεφωνήστε στο 6934000861. 
Με εκτίμηση,
Αργυρώ
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 20:51