Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 18:33

Νέος Τουριστικός Οδηγός της Σιάτιστας

Ο Δήμος Βοΐου και η Δημοτική Ενότητα Σιάτιστας καλούν όλο τον κόσμο να περιηγηθούν στην πόλη της Σιάτιστας μέσα από το νέο 12σέλιδο έντυπο τουριστικής προβολής της πόλης, το οποίο προβάλλει την ιστορία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα παραδοσιακά

προϊόντα, τα ήθη, τα έθιμα και γενικά όλα τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τη Σιάτιστα και την καθιστούν ιδανικό τουριστικό προορισμό και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός του εντύπου εκπονήθηκε από στελέχη του Δήμου με μεράκι και διάθεση, ώστε να αποτυπωθεί συνοπτικά όσον το δυνατό καλύτερα μία αντιπροσωπευτική εικόνα της Σιάτιστας.

Οι συντελεστές του εντύπου είναι:

Επιμέλεια κειμένων: Τάνια Ώττα, δημοσιογράφος

Επιμέλεια και σχεδίαση εντύπου: Ματίνα Αγκά, γραφίστρια

Φωτογραφίες εντύπου: Αρχείο Δήμου Βοΐου, siatista-info.blogspot.com

Πηγές – κείμενα:

  • Μακεδονικόν Ημερολόγιον Ν. Σφενδόνη έτους 1925.
  • Μπόντα Μ. Γεωργίου, 1) Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις της Σιάτιστας, 2) Ευεργέτες δωρητές της Σιάτιστας.
  • Μπόντα – Ντουμανάκη Καλλιόπη, Από την Πολιτιστική Κληρονομιά της Σιάτιστας II.
  • Ποταμίτη Νίκου, ποιητική συλλογή ΕΝ ΣΙΑΤΙΣΤΗ.
  • «Μικρός οδηγός Σιάτιστας», από την ιστοσελίδα siatistanews.gr και https://dimosvoiou.gr.

Το νέο τουριστικό έντυπο της Σιάτιστας διατίθεται δωρεάν σε όλο τον κόσμο από το Δήμο Βοΐου, στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, στα περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης της ΔΗΚΕΒΟ στην είσοδο της πόλης και στην πλατεία Χώρας και θα διανέμεται δωρεάν σε εκθέσεις, διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Στέλιος Δίκος εκφράζουν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους σε όλους όσους συνεργάσθηκαν, βοήθησαν αποτελεσματικά και προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για τη  δημιουργία αυτού του νέου εντύπου προβολής της Σιάτιστας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 18:38