Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 08:43

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας: Μαγικό βράδυ στο Υπαίθριο Θέατρο Κοζάνης με το "΄Αξιον εστί"

Μια βραδιά γεμάτη μουσική, μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα, χάρισαν στο κοινό οι μαθήτριες της Χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

"Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου" παρουσιάζοντας το ανυπέρβλητο έργο "Άξιον εστί" των αξέχαστων Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης στο υπαίθριο θέατρο, το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022. Το κοινό που πλημμύρισε το θέατρο χειροκρότησε θερμά και τραγούδησε συμμετέχοντας με το δικό του τρόπο στην απόδοση τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη και στον Οδυσσέα Ελύτη.  

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του ΔΩΚ κ Γεώργιο Τζούκα και τον μαέστρο κ. Χρήστο Κτιστάκη για τη συνεργασία στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Κυρίως συγχαίρει θερμά την μαέστρο της χορωδίας, καθηγήτρια του σχολείου, κ. Νικολέτα Παπάζογλου για την άρτια προετοιμασία των μαθητριών και την συνεχή και ακούραστη προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούν στο απαιτητικό αυτό έργο. 

Επιπλέον συγχαίρει τις υπέροχες μαθήτριες που αποτελούν τη χορωδία ευρωπαϊκής μουσικής του σχολείου για την υπομονή και την επιμονή τους, για την συνεπή και αδιάλειπτη συμμετοχή τους στις πρόβες ακόμα και μετά τη λήξη των μαθημάτων, αποδεικνύοντας τον ζήλο τους και την αγάπη τους για τη μουσική.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την συνεχή και αμέριστη υποστήριξη στην προετοιμασία και στη συμμετοχή στην εκδήλωση καθώς και τους γονείς των μαθητριών που ανέλαβαν την μετακίνηση των μαθητριών για να λάβουν μέρος στις πρόβες που έγιναν στη Σιάτιστα και στην Κοζάνη.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο του Δήμου Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή και τους αντιδημάρχους κ. Νικολέτα Πάτρα και Ναούμ Τσιαούση που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και καθημερινά βρίσκονται δίπλα στο σχολείο και το υποστηρίζουν με κάθε τρόπο στις μικρές και μεγάλες στιγμές του. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 08:54