Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 09:29

Βίντεο: Μπράβοι επί σκηνής για να σταματήσουν την παράσταση Ζαραλίκου

Βίαιη διακοπή της θεατρικής παράστασης του δημοφιλούς stand up κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/12 στο θέατρο «Καρέζη», όταν μια ομάδα ατόμων, με επικεφαλής την

τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλαν στη θεατρική σκηνή, σύμφωνα με μαρτυρίες, ύστερα από σχόλια του κωμικού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο Καρέζη, και όπως φαίνεται και από βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι δράστες ανέβηκαν ξαφνικά στη σκηνή, διακόπτοντας τον καλλιτέχνη την ώρα που έπαιζε αρχίζοντας τους τραμπουκισμους και τους διαπληκτισμούς.

Τελικά εκδιώχθηκαν από το κοινό, ύστερα από έντονες αποδοκιμασίες, ενώ κάποιοι ανέβηκαν και στην σκηνή για να υπερασπιστούν τον κωμικό.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες και σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο πριν την εισβολή στη σκηνή, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ και κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, ακούγονται οι δράστες να τον κατηγορούν ως «φίλο του Μελισσανίδη».