Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 08:20

Προχωρά η επένδυση δημιουργίας studio στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας απο την ΔΕΗ – Ετοιμάζεται προωθητικό φιλμ

Έτοιμη δηλώνει η ΔΕΗ  να συμμετάσχει και επενδυτικά και όχι μόνο διαθέτοντας χώρους,  στα κινηματογραφικά στούντιο του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, η έκταση και βαθμός της συμμετοχής της ΔΕΗ θα αποτυπωθούν στο συγκεκριμένο business plan που θα αναπτύξει για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Η εκπόνηση του business plan είναι καθοριστικός παράγοντας για την προσέλκυση  ενδιαφέροντος από ξένους επενδυτές. Από το επενδυτικό ενδιαφέρον θα εξαρτηθεί και το εύρος και η έκταση της συμμετοχής της ΔΕΗ στο επενδυτικό κομμάτι.

Δεδομένης της μεγάλης έκτασης των εγκαταστάσεων του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, υπάρχουν σκέψεις για την αξιοποίηση των τεσσάρων πύργων ψύξης ως στούντιο καθώς και πολλών άλλων χώρων που θα μπορούσαν να διαμορφωθούν ως πλατώ, χώροι οπτικοακουστικών μέσων κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ήδη στα σκαριά η δημιουργία ενός ολιγόλεπτου διαφημιστικού φιλμ στο οποίο θα επιδεικνύονται οι εγκαταστάσεις του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και η προοπτικές αξιοποίησής του, καθώς και ευρύτερα η περιοχή της Κοζάνης. Το διαφημιστικό αυτό φιλμ θα παίξει προωθητικό ρόλο στην προσέλκυση ξένων επενδυτών.

Όπως, εξάλλου, έγραψε πρόσφατα το energypress, είναι πιθανό τον Απρίλιο να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας από τις ΗΠΑ και τη χώρα μας.

Οι οπτικοακουστικές δραστηριότητες στο επίκεντρο της αναμόρφωσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Εν τω μεταξύ, η ανάπτυξη οπτικοακουστικών παραγωγών ως αναπτυξιακός πυλώνας για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας είναι μια από τις παραμέτρους που έχει ληφθεί υπόψη στο σχεδιασμό για την αναμόρφωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μετά την επικείμενη συγχώνευση του ιδρύματος με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

για την συνεχεια (κλικ εδω)

πηγη: https://energypress.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 08:36