Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 08:55

Η πόλη γιορτάΖΕΙ Με επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της 7ης μέρας…

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ  Πτολεμαΐδας – Η πόλη γιορτάΖΕΙ χθες Τρίτη 27 Μαρτίου.

Κατενθουσιασμένοι έμειναν όσοι συμμετείχαν στα σεμινάρια υποκριτικής του Γιώργου Παπαγεωργίου

με τίτλο “Κώδικες Υποκριτικής: Ο αυτοσχεδιασμός ως μέσο αφήγησης” και Λευτέρη Γιοβανίδη με τίτλο “Λεκτικός Αυτοσχεδιασμός” των οποίων ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε το απόγευμα στις 17:00 και ολοκληρώθηκε στις 20.00. Οι συμμετέχοντες  ήρθαν σε επαφή με νέες τεχνικές θεάτρου και είχαν την ευκαιρία να τις εφαρμόσουν στο πλαίσιο του σεμιναρίου.

Στη Συνέχεια όσοι βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο πυρογραφίας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος έκφραση στο πλαίσιο του 2ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδα η πόλη γιορτάΖΕΙ.

Η ταινία «Το τελευταίο σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη που παρουσιάστηκε στον κινηματογράφο Αχίλλειον σε δύο προβολές είχε μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό, αφού πρόκειται για μια ταινία που αφορά τον εμφύλιο και μνήμες που αγγίζουν κατοίκους και απόγονους κατοίκων γειτονικών χωριών.

Η παράσταση «Το μόνον της ζωής του ταξίδειον» σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη και με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Παππά, ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης. Το κοινό του ασφυκτικά γεμάτου Πνευματικού κέντρου παρακολούθησε την Ιωάννα Παππά με θρησκευτική ευλάβεια σε μια παράσταση με ατμόσφαιρα μυσταγωγίας. 

Στην συνέχεια, στο επίσης ασφυκτικά γεμάτο Madam Bar, η Μάγδα Πένσου με τους μουσικούς της μας ταξίδεψε στην ελληνική μουσική με τραγούδια του Μ. Χατζιδάκι, του Μ. Θεοδωράκη, του Στ. Ξαρχάκου, του Στ. Κραουνάκη και με την θεατρικότητα και την αισθαντική φωνή της πρόσφερε στους θαμώνες ένα αξέχαστο βράδυ από την ψυχή της … έως την ψυχή τους

Οι σημερινές εκδηλώσεις συνεχίζονται κανονικά βάσει προγράμματος, εκτός από την συναυλία των 15 50 με τον Λάκη Παπαδόπουλο που αναβάλλεται λόγω τεχνικών προβλημάτων. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα επιστρέψουν και να πάρουν πίσω το αντίτιμό τους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 08:57