Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 09:07

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνεχίζονται  οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017», οι οποίες διοργανώνονται από τον Δήμο Φλώρινας και το ομώνυμο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τη χορωδία και μαντολινάτα του Ωδείου της ΠΕ Φλώρινας, τη χορωδία του ΚΑΠΗ Φλώρινας και τον καλλιτέχνη από την Αγία Πετρούπολη Ρωσίας, Anatoli Vosniakov, με το πολυμελές συγκρότημά του.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη μαντολινάτα του Ωδείου της Π.Ε. Φλώρινας, οι μουσικοί της οποίας στη συνέχεια συνόδευσαν τη χορωδία του Ωδείου.

Ακολούθως, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τη χορωδία και τους μουσικούς του ΚΑΠΗ Φλώρινας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημοσθένη Μούσιου, σε ένα μουσικό ταξίδι στο παλιό καλό ελληνικό τραγούδι.

Η βραδιά έκλεισε με τη συναυλία του καλλιτέχνη Anatoli Vosniakov, από την Αγία Πετρούπολη Ρωσίας, με το πολυμελές συγκρότημά του, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο τους με τίτλο «Αποκάλυψη».

Ο παραπάνω καλλιτέχνης, μαζί με το συγκρότημά του, αλλά και εκπροσώπους του Δήμου Levashovo της Αγίας Πετρούπολης, με τον οποίο ο Δήμος Φλώρινας έχει υπογράψει σύμφωνο αδερφοποίησης, παρευρέθηκαν στην περιοχή μας στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν πλέον οι δύο Δήμοι.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας, συνεχίζονται την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30, στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Φλώρινας,  με το Χοροθέατρο της Λέσχης Πολιτισμού και υπεύθυνη την κ. Βιβή Κοσκοσά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 09:10