Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/12/2022 08:38

Ο Ε.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ στον Μπούρινο

Κατηγορία: Dolce Vita
Η εκκίνηση Θα γίνει από το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στο Χρώμιο. Θα κινηθούμε ακολουθώντας το μονοπάτι με στόχο την κορυφή Ντρισνίκος στα 1866 μέτρα υψόμετρο.
09/12/2022 20:06

Νίκη της παράταξης ΔΡΑΣΕ - ΑΡΚΕ στις εκλογές του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Το σχόλιο του προέδρου της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδη

Κατηγορία: Πτολεμαΐδα
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καταμέτρηση των ψήφων της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νικητή στις εκλογές του Σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ Σπάρτακος.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νίκη της παράταξης ΔΡΑΣΕ - ΑΡΚΕ στις εκλογές του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Το σχόλιο του προέδρου της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καταμέτρηση των ψήφων της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νικητή στις εκλογές του Σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ Σπάρτακος.
09/12/2022 20:06
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία


veto_sotiriadou-- Ο χειριστής του κοριού τυχαίνει να είναι πολύ φίλος μου.
Και σε διαβεβαιώνω είναι τόσο τίμιος, που δεν έχει παίξει ούτε ένα σίγουρο στοίχημα. Ξέχνα το αντίθετο, βγάλτο από το μυαλό σου, γιατί ξέρω ότι διαθέτεις το χιούμορ της ελληνικής φυλής και πιστεύεις και συ, όπως όλοι οι φίλαθλοι και οπαδοί ότι έχει βγάλει τα απίστευτα λεφτά ..

υποκλέπτοντας τις συνομιλίες παραγόντων του ποδοσφαίρου.

Ομως μπορώ να σου αποκαλύψω κάτι. Από το 2004 όταν η CIA δώρισε στην ελληνική υπηρεσία αυτόν τον κοριό υψηλής τεχνολογίας ετοιμάζει την έκδοση πολλών βιβλίων μπεστ σελλερ. Η γκάμα του από συνομιλίες είναι τόσο πλούσια που ήδη τον έχει από κοντά ο κωμικός συγγραφέας και εμπνευσμένος σκηνοθέτης Γούντι Αλεν.

-Αστεία αστεία,το βαλιτσάκι της ΕΥΠ τείνει να γίνει για τον απλό πολίτη -το νόμιμο φορολογούμενο και μόνιμα εύκολο στόχο της τρόικας και της κυβέρνησης - Η ΚΑΘΑΡΣΗ. Τείνει να φέρει την κοινωνική δικαιοσύνη που ακόμα βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας,και που δεν έχει αρχίσει το ταξίδι της από τα άστρα στη γη. Γιαυτό σου λέω το βαλιτσάκι της ΕΥΠ αν μη τι άλλο απειλεί να ξεμπροστιάσει όσους έχουν υπηρετήσει τη διαφθορά και την διαπλοκή. Απειλεί να ξεμπροστιάσει το σαθρό σύστημα με μια απλή κινησούλα. Σα να σου λέει ο εντολέας της υποκλοπής .

 

Εδώ σε έχω. Σε κρατώ και αν θες κουνήσου. Με βρώμικο παιχνίδι κερδίζεις εσύ λεφτά, βρώμικα και γω θα στη φέρω.Ταράζει σου λέω τα νερά. Θα βγουν στη φόρα όλες οι πομπές των μέχρι τώρα ευυπόληπτων πολιτών που κινούσαν τα νήματα, που διαμόρφωναν συνειδήσεις που δημιουργούσαν πρότυπα.Και άντε να πείσουν μετά ότι η υποκλοπή είναι ένας παράνομος τρόπος παρακολούθησης.

--Καταλαβαίνεις ότι νομιμοποιείται εδώ και επτά χρόνια να υποκλέπτει ο φίλος μου συνομιλίες αλλά και sms παρακάμπτοντας τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας; Δε θεωρείται παρανομία σου λέω η υποκλοπή συνομιλιών με τον κοριό υψηλής τεχνολογίας. Και οι στόχοι είναι πολλοί. Πολιτικοί,τραπεζικοί,επιχειρηματίες,δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες,ποδοσφαιριστές, μοντέλα, έχουν χάσει τον ύπνο τους .....γιατί άβυσσος είναι η ψυχή του έλληνα νεόπλουτου.

Ομως,χθες που πήγε σε νευρολόγο (γιατί έχει αυπνίες, νοιώθει τύψεις,οργή, απομονώνεται ) φοβήθηκε. Η διάγνωση ήταν " διπολική διαταραχή". Μανιοκατάθλιψη. Πότε βιώνει κατάσταση μανίας και πότε κατάθλιψης. Ασε πως νοιώθει, όταν περνάει από το μυαλό του η σκέψη ότι θα γινόταν πλούσιος εάν έπαιζε τα σίγουρα στοιχήματα. Νοιώθει διέγερση, εθισμό όπως το ναρκωτικό. Μόνο και μόνο με τη σκέψη του χρήματος αισθάνεται μεγαλύτερη φυσική δύναμη. Να τον δεις πόση ώρα αντέχει τον πόνο κρατώντας το χέρι του μέσα σε ένα δοχείο καυτό νερό όταν σκέφτεται τα χρήματα. Οταν όμως σκέφτεται ότι έχει ξοδέψει το μισθό του πριν καλά καλά τελειώσει ο μήνας και σε λίγο με την έκτακτη εισφορά δε θα έχει ούτε τα προς το ζην, τον πιάνει άγχος και επιδεινώνεται ο πόνος όταν κρατήσει το χέρι του στο καυτό νερό.

- Εάν θεωρείται νόμιμη η κρατική υποκλοπή γιατί να μην αποτελέσει "δεδικασμένο" τελεσίδικης απόφασης και για τον ιδιώτη που θα θέλει να εκδικηθεί αυτόν που του μείωσε τα εισοδήματά του, ή τον έχει στείλει στην ανεργία, παρακολουθώντας τον και βγάζοντας τα άπλυτα στη φόρα;

Ο πλούτος συνηθίζεται λένε οι ψυχολόγοι. Οι άνθρωποι συνηθίζουν γρήγορα στα υψηλότερα εισοδήματα, με αποτέλεσμα να τα θεωρούν δεδομένα και στο τέλος φτάνουν να τα συγκρίνουν με τα εισοδήματα των άλλων και όχι με όσα κέρδιζαν παλαιότερα. Σκέψου λοιπόν να μην το βάλουν κάτω όλοι αυτοί και να τους γίνει έμμονη ιδέα η υποκλοπή. Ενας λαός από τα "βαλιτσάκια" θα παρουσιάσει διπολική διαταραχή. Θα βιώνει πότε κατάσταση μανίας και πότε κατάθλιψης.

EDITORIAL