«Είμαστε στα πρόθυρα ενός πολέμου με τη Ρωσία και την Κίνα για ζητήματα που έχουμε εν μέρει δημιουργήσει, χωρίς να έχουμε ιδέα πώς θα εξελιχθούν ή σε τι μπορεί να οδηγήσουν». Την άποψη αυτή διατύπωσε ο πρώην υπουργός
τα όνειρα από μέταλλο είναι παντοτινά. Υπάρχουν ανθρώπινα έργα από τα οποία δεν μπορεί κανείς να αφαιρέσει κάτι, γιατί θα είναι λειψό και δεν μπορεί να προσθέσει τίποτε άλλο, γιατί θα είναι περίσσιο, ανάμεσα στις εσοχές και τα γυρίσματα, τα ανοίγματα και τις
Ως μοναδικός κληρονόμος η ΔΕΗ της ιστορίας εξόρυξης και καύσης λιγνίτη, για την θέρμανση αρχικά και την παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας (Η/Ε) μετέπειτα στην περιοχή μας, αποφασίζει και διατάζει την αποψίλωση μηχανημάτων,
ΤΟΥ Γιώργου Παναγόπουλου Η έλλειψη εργατών γης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον αγροτικό τομέα. Σε τοπικό επίπεδο έχουμε φτάσει στο σημείο να μην υπάρχουν εργάτες γης για να τρυγήσουν σταφίδες
Στην πρωτη θεση η κωπηλασια στην κατηγορια εφηβων-νεανιδων , κατακτωντας τρια χρυσα μεταλλια και ενα χαλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βαρέζε της Ιταλίας 25-31 Ιουλίου .
της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Λατρεύω την θάλασσα. Κάθε χρόνο παλεύω με τις δυσκολίες για να εξασφαλίσω τουλάχιστον την επαφή μου. Με το δροσερό και καθαρό νερό. Με το όμορφο ακρογιάλι. Με την ζεστή αμμουδιά.
Το vetonews γεφύρωσε την απόσταση Αθήνα-Κοζάνη και μου προσέφερε απλόχερα ότι δεν μου έδωσε το κανάλι όπου εργαζόμουν επί 22 χρόνια.
Τη δυνατότητα επικοινωνίας με ένα κοινό υποψιασμένο και απαιτητικό. Επί δύο και χρόνια ανέπνεα το οξυγόνο της δημιουργίας.
Ευχαριστώ το κοινό της περιφέρειας που με ανέχτηκε, ευχαριστώ τον Σπύρο Κουταβά αγαπημένο συνάδελφο και άτομο ντόμπρο και εμπιστοσύνης που μου έδωσε πεδίο ελεύθερο να δράσω.
Ξέρω ότι ανέχτηκαν πολλοί το γράψιμό μου...παραμένω όμως αιρετική και αντί......δε συμβιβάζομαι με κανένα κόμμα και θεωρώ και τους 300 βουλευτές υπεύθυνους για την κατάντια της χώρας.
Δε μπορώ να προσφέρω πλέον συναίσθημα στο γράψιμό μου γι' αυτό και σταματώ.