Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

27/11/2021 22:54

Γιώργος Παπανδρέου από την Κοζάνη: «Να ξαναφτιάξουμε την παράταξη που θα εκφράζει τις πραγματικές ανάγκες τους πόθους και τα οράματα του ελληνικού λαού»

Κατηγορία: Πολιτική
Μήνυμα από την ενεργειακή καρδιά της χώρας έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ κατά την διάρκεια της ομιλίας του σε συγκέντρωση μελών του κόμματος στην Κοζάνη.
27/11/2021 13:38

Αριστερή Συμπόρευση για την επίσκεψη Μητσοτάκη: Έξω, βία και καταστολή του λαού – Μέσα, χάνδρες και καθρεφτάκια στην τοπική ολιγαρχία

Κατηγορία: Κοζάνη
Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία σημαδεύτηκε με βία και άγρια καταστολή στους εργάτες και στο λαό που βγήκε να διαδηλώσει ενάντια στα καταστροφικά σχέδια, του Πρωθυπουργού,

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣΤην ανάγκη να αξιοποιήσουμε τις επόμενες μέρες, μέχρι την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου για τον «Καλλικράτη», προκειμένου «να επιφέρουμε όλες τις απαιτούμενες βελτιώσεις για το καλό του τόπου», επισήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, τις αντιδράσεις που προκάλεσε κυρίως στους κόλπους των αυτοδιοικητικών, η δημοσιοποίηση του σχεδίου. Ο κ. Κουκουλόπουλος πέρα από το χωροταξικό τόνισε πως υπάρχουν και άλλα σημεία πολύ σοβαρά που θα πρέπει να επανεξεταστούν και να αλλάξουν. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα της διοικητικής υπαγωγής της Περιφέρειας στην γενική διοίκηση των Ιωαννίνων για να επισημάνει πως κάτι τέτοιο είναι παράλογο να ισχύσει.      

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100429_koukoulopoulos{/mp3}

   

EDITORIAL