Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

27/11/2021 22:54

Γιώργος Παπανδρέου από την Κοζάνη: «Να ξαναφτιάξουμε την παράταξη που θα εκφράζει τις πραγματικές ανάγκες τους πόθους και τα οράματα του ελληνικού λαού»

Κατηγορία: Πολιτική
Μήνυμα από την ενεργειακή καρδιά της χώρας έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ κατά την διάρκεια της ομιλίας του σε συγκέντρωση μελών του κόμματος στην Κοζάνη.
27/11/2021 13:38

Αριστερή Συμπόρευση για την επίσκεψη Μητσοτάκη: Έξω, βία και καταστολή του λαού – Μέσα, χάνδρες και καθρεφτάκια στην τοπική ολιγαρχία

Κατηγορία: Κοζάνη
Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία σημαδεύτηκε με βία και άγρια καταστολή στους εργάτες και στο λαό που βγήκε να διαδηλώσει ενάντια στα καταστροφικά σχέδια, του Πρωθυπουργού,

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣΜεγάλη νικήτρια των εκλογών των μηχανικών του ΤΕΕ τμήμα Δυτικής Μακεδονίας αναδείχθηκε η παράταξη της ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών Συνεργαζόμενοι με ποσοστό 44,9% έναντι 29,8% που έλαβε η παράταξη των Ενεργών Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας (επικεφαλής ο νυν πρόεδρος Γιάννης Βάρκας).
Ο επικεφαλής της παράταξης της ΠΑΣΚ Δημήτρης Μαυροματίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, έκανε λόγο για μια συλλογική προσπάθεια και νίκη που κατακτήθηκε από όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο. Όπως τόνισε «η προσπάθεια όλη δόθηκε με ένα στίγμα και κατά κάποιο τρόπο με ένα ρίσκο: Ήταν ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, το πιο ανανεωμένο σε σύγκριση με τα ψηφοδέλτια των άλλων παρατάξεων. Νέοι και ταυτόχρονα έμπειροι συνάδελφοι πέρασαν το μήνυμα ότι το ΤΕΕ πρέπει να είναι πιο κοντά στην κοινωνία, να υποβοηθά τους φορείς και να συμμετέχει στην ανάπτυξη της περιοχής. Αυτό το μήνυμα περάσαμε όλες αυτές τις μέρες και φαίνεται ότι αγκαλιάστηκε από τους μηχανικούς». Παρά τις εκτιμήσεις που υπήρχαν ότι θα υπάρχει σημαντική αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες αυτό δεν επιβεβαιώθηκε καθώς από τους περίπου 2000 εγγεγραμμένους μηχανικούς της Περιφέρειας προσήλθαν στις κάλπες περισσότεροι από 1.300.  Η παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών έλαβε ποσοστό 19,6%, Πανεπιστημονική 4% και οι Μηχανικοί της Εκπαίδευσης 2%. Πρώτη δύναμη και στην κάλπη για την ανάδειξη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ αναδείχθηκε η ΠΑΣΚ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100426_mayromatidis{/mp3}

EDITORIAL