Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

09/05/2021 18:14

Κορονοϊός: 1.428 κρούσματα, 728 διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι - Χωρίς κρούσματα η Φλώρινα

Κατηγορία: Υγεία
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19, που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες από τον ΕΟΔΥ, είναι 1.428, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός
09/05/2021 08:05

Ως εδώ με την υποβάθμιση της Π.Ε Φλώρινας, κ. Κασαπίδη. Σχόλιο του περ Συμβούλου Γιάννη Στρατάκη

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν προβλήματα πολιτικής επικοινωνίας με την πανδημία. Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν και περισσεύουν. Πυκνά σύννεφα καλύπτουν τον κοινωνικό και αναπτυξιακό ορίζοντα της Δ. Μακεδονίας και της Π.Ε. Φλώρινας.
emvolio
emvolio1

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

eleftheriouΑπίστευτο και όμως αληθινό. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων Βελβεντού κ. Ελευθερίου, ζήτησε να ενημερωθεί το σώμα του συμβουλίου για τα άρθρα που έχει γράψει

ο Σπύρος Κουταβάς στο vetonews, που όπως δήλωσε ''στάζουν δηλητήριο'' για τον δήμαρχο. Μάλιστα σημείωσε ότι θέτει το θέμα ενώπιον τους προκειμένου να το συζητήσουν στο δημοτικό συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση του, όπως είπε «για να δούμε τι θα κάνουμε».

Δηλαδή τι θα κάνουν; Θα πάρουν απόφαση να μαλώσουν το δημοσιογράφο; Θα τον θέσουν σε επιτροπεία; Η θα ζητήσουν να προβεί σε δηλώσεις αναγνώρισης η όχι της δημοτικής αρχής. Εάν και θα περιμένουμε με υπομονή την επόμενη συνεδρίαση για να δούμε τι έχει κατά νού ο ''δραστήριος'' πρόεδρος, όμως διακρίνουμε την ανάγκη ορισμένων να δημιουργούν φαντάσματα.

EDITORIAL