Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

06/12/2019 09:25

Το νέο ΔΣ του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου (ΕΟΣ) Κοζάνης

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:
06/12/2019 09:18

Απάντηση Κυριακίδου στον Π. Κώττα για το ΦΑ Καστοριάς

Ενημέρωση για το Φυσικό Αέριο με αφορμή το Δελτίο Τύπου του Παναγιώτη Κώττα (Η πλήρης αλήθεια). Ξεκινώντας, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κώττα για την αφορμή που μου δίνει να κάνω την παρακάτω ουσιαστική ενημέρωση
05/12/2019 11:18

Ο Δήμος Βελβεντού εναντίον της EUROBANK για την κατάργηση Αυτόματης Ταμιακής Μηχανής

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 4 Δεκεμβρίου 2019 πληροφορηθήκαμε από τρίτους κι όχι από την ίδια την EUROBANK ότι επίκειται η κατάργηση της Αυτόματης Ταμιακής Μηχανής που διαθέτει στην έδρα του Δήμου Βελβεντού, την επόμενη μέρα το πρωί στις 5 Δεκεμβρίου.
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

lazariotisΠριν από λίγο στην Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων Βελβεντού πήρε το λόγο ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ν. Λαζαριώτης όπου ζήτησε από τον δήμαρχο Βασίλη Κωσταντόπουλο να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του σε ότι αφορά την ευθύνη της ενότητας Βελβεντού.

Ο κ. Λαζαριώτης περιέγραψε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Βελβεντό ανήμερα 28ης Οκτωβρίου όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο ίδιος επισκέφθηκαν την περιοχή ως εκπρόσωποι του δήμου. Ο κ. Λαζαριώτης ανέφερε ονόματα πολιτών του Βελβεντού που φέρονται να έπαιξαν ρόλο στον αποκλεισμό του από την εκδήλωση κα την κατάθεση στεφάνου. Τα πρόσωπα όπως ανέφερε είναι γνωστά, είναι εκπρόσωποι φορέων και συνεργάζονται επίσημα με τον Δήμο. Ο κ. Λαζαριώτης επιτέθηκε στην ηγεσία του Βελβεντού λέγοντας ότι οδήγησαν ένα λαό και μία κοινωνία στα κεραμίδια και στην συνέχεια του αφαίρεσαν την σκάλα. Υπονοώντας ότι οδηγούν την κοινωνία σε αδιέξοδο. Τον λόγο πήρε αμέσως ο δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού όπου ζήτησε από τον κ. Λαζαριώτη να το ξανασκεφτεί και να το συζητήσουν σε κατ'ιδίαν συνάντηση τους τις επόμενες ημέρες. Η συνεδρίαση είναι έντονη με τον πρώην δήμαρχο Βελβεντού Μ. Μπελιά να ζητά τον λόγο, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε δημοτικός σύμβουλος απο την συνεδρίση, λέγοντας ότι στο νέο δήμο, μονοπωλούν το ενδιαφέρον μονο τα Σερβια και το Βελβεντό και όχι οι υπόλοιποι οικισμοί. Τέλος ο κ. Λαζαριώτης τόνισε οτι μετα την απαλλαγή του απο το Βελβεντό θα μπορέσει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την υπόθεση των άλλων καθηκόντων που έχει αναλάβει.

EDITORIAL

Καταναλωτική μανία και BLACK FRIDAY

της ΕΥΓΕΝΙΣΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Βρέθηκα στο Νέο Ψυχικό πριν λίγες ημέρες. Περπάτησα κάτω από τις…

"Επετειακόν"..για τον Χρόνη Μίσσιο

του Σπύρου Κουταβά Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ολοκληρώσει την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις…