Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

17/01/2020 13:58

''Το κορίτσι που επιμένει'' μια παράσταση για όλη την οικογένεια απο το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

«Το κορίτσι που επιμένει» Σε κείμενο & σκηνοθεσία Τηλέμαχου Τσαρδάκα Μια παράσταση για μικρούς & μεγάλους
17/01/2020 13:41

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή

 Εκδόθηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων των Προκηρύξεων: 4ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 18/21-5-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) 
16/01/2020 20:39

Τα τελικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018

 Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν σε Ορθή Επανάληψη τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) 

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Ένταση και στο Βελβεντό-Κατάθεση στεφάνων μόνο από τα σχολείο-Κενή έμεινε η εξέδρα των επισήμωνΈνταση δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί και στο Βελβεντό όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ελευθερίου και ο αντιδήμαρχος, κ. Λαζαριώτης επιχείρησαν να καταθέσουν στέφανα στο Ηρώο Πεσόντων του Βελβεντού. Εκεί η Νεολαία του Βελβεντού και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ζήτησαν από τους κ.κ. Ελευθερίου και Λαζαριώτη να μην προχωρήσουν στην κατάθεση στεφάνων, όπως και έγινε.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου, κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των επισήμων για να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη παρέλαση όπου διαπίστωσαν πως σε ένα συμβολισμό της μη αναγνώρισης Δημοτικής αρχής για το Βελβεντό, η Νεολαία είχε δημιουργήσει έναν ανθρώπινο κλοιό γύρω από την εξέδρα προκειμένου να εμποδίσουν τον οποιονδήποτε να ανέβει πάνω σε αυτή.

Κατάληψη έγινε και στο πνευματικό κέντρο Βελβεντού, στο οποίο ήταν προγραμματισμένη να γίνει η καθιερωμένη δεξίωση των εορταστικών εκδηλώσεων κι έτσι οι κ.κ. Ελευθερίου και Λαζαριώτης αποχώρησαν. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως κατά τ' άλλα οι εορταστικές διεξήχθηκαν κανονικά με τα σχολεία του Βελβεντού να κάνουν κατάθεση στεφάνων και την εξέδρα των επισήμων να μένει κενή κατά την διάρκεια της παρέλασης.

 

EDITORIAL

Οι βουλευτές της ΝΔ στην δυτικη Μακεδονία και ο κυβερνητικός Περιφερειάρχης της Δυτικης Μακεδονίας που στήριξαν χωρίς καμία ένσταση η διαφωνία την πλήρη απολιγνιτοποίηση της περιοχής το 2023

Η "δίκαιη" μετάβαση ανακοινώθηκε. "Ψίχουλα" για την δυτική Μακεδονία - Απο το 2023 έρχονται δύσκολες μέρες για την περιοχή

του Σπύρου Κουταβα Η "Δίκαιη" μετάβαση για την δυτική Μακεδονία είναι πραγματικότητα. Ο…

Το πρόβλημα της Γέφυρας και η διαχείριση του απο τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη

του Σπύρου Κουταβα Η φωτογραφία του Περιφερειάρχη γεμάτη χαμόγελα με τους στενούς του…