Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

03/12/2021 09:29

Βίντεο: Μπράβοι επί σκηνής για να σταματήσουν την παράσταση Ζαραλίκου

Κατηγορία: Πολιτισμός
Βίαιη διακοπή της θεατρικής παράστασης του δημοφιλούς stand up κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/12 στο θέατρο «Καρέζη», όταν μια ομάδα ατόμων, με επικεφαλής την
03/12/2021 08:53

Κορονοϊός: 6.260 νέα κρούσματα, 704 διασωληνωμένοι, 89 νέοι θάνατοι-261 κρούσματα στην Περιφέρεια ΔΜ

Κατηγορία: Υγεία
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.260, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

panepistimioΤο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης σε Συνεδρίαση του σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2011
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
Να διεκδικήσει και να στηρίξει την αυτόνομη ανάπτυξη και των δύο (2) τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ΤΕΙ101001_tei Δυτικής Μακεδονίας, που έχουν έδρα την Κοζάνη.


Να διεκδικήσει και να απαιτήσει από τους Αρμόδιους Φορείς της Πολιτείας την επίσπευση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, ώστε το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας να αποκτήσει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Να διεκδικήσει και να απαιτήσει από την Πολιτεία την επαρκή χρηματοδότηση, ώστε να στελεχωθεί άμεσα με το απαραίτητο Εκπαιδευτικό Προσωπικό.

Να προβεί σε κάθε ενέργεια για την αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου.

Να ζητήσει από την Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας να εκπονήσει και να παρουσιάσει το Στρατηγικό Σχεδιασμό για την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου.

Τέλος ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ότι θεωρεί την ύπαρξη του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας και του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας άρρηκτα συνδεδεμένη με το μέλλον της περιοχής, η οποία βιώνει ένα αναπτυξιακό αδιέξοδο.

Η διατήρηση και συνέχεια του ενεργειακού χαρακτήρα της περιοχής, η εξωστρέφεια προς την ΝΑ Βαλκανική, η επένδυση στην γνώση και την καινοτομία και η στροφή στην πράσινη ανάπτυξη, είναι τα αναπτυξιακά πλεονεκτήματα της περιοχής και το μέλλον της είναι ταυτισμένο απόλυτα με το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, το οποίο πρέπει να διατηρήσει τον αυτόνομο χαρακτήρα του.

Συμπαρίσταται στον αγώνα των Φοιτητών του Πανεπιστημίου στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων τους και της ανάπτυξης του Πανεπιστημίου.

EDITORIAL