Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 08:32

ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης με μια ξεχωριστή δράση στην Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ | 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΣΠΙΝΑΡΗ

Απαντώντας στο κάλεσμα και την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με την Παγκόσμια Μέρα Βιβλίου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης εμπνεύστηκε ως τόπο πραγματοποίησης της δράσης αυτής το ίδρυμα

κοινωνικής πρόνοιας Σπινάρη.

Κυριακή 23η Απριλίου 2017
Θεραπευτήριο Σπινάρη – Ώρα έναρξης 11.00 π.μ.

Με αφορμή την καινούρια παραγωγή που είναι βασισμένη στο Άσμα Ασμάτων, και στην καινούρια μετάφραση, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Εστία, αποφασίσαμε να ανοίξουμε το διάλογο με αυτό το κείμενο. Ένα από τα σημαντικότερα κείμενα, το Άσμα Ασμάτων, υμνεί την αγάπη με τρόπο μοναδικό. Οι 5 ηθοποιοί της παράστασης Ελένη Ζαραφίδου, Αουλόνα Λούπα, Ιωάννα Μάντζαρη, Νίκος Νικολαΐδης, Χρήστος Τσαβλίδης, θα βρεθούν την Κυριακή 23η Απριλίου για να μεταδώσουν μέσω του λόγου, το μήνυμα της αγάπης, της συμφιλίωσης, της αποδοχής και της ειρήνης, έννοιες που διατρέχουν συνεχώς το Άσμα Ασμάτων.

Μέσα στην γιορτινή διάθεση που προτείνει η δράση αυτή θα ζητηθεί από τους ακροατές, να συμπληρώσουν το στίχο, "μοιάζει ο αγαπημένος μου, με.......". Οι απαντήσεις τους θα βρίσκονται στην είσοδο του  θεάτρου την ίδια μέρα, για να μοιραστούμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία να αμβλύνουμε τα όρια της λογοτεχνίας και να μικρύνουμε την απόσταση που μας χωρίζει από τους άλλους, συμμετέχοντας σε μια συλλογική εμπειρία, σε ένα ταξίδι με όχημα τις λέξεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 08:41