Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 12:24

Οι τέσσερις κινηματογραφικές προβολές στο 'Ολύμπιον' από 5 έως 11 Γενάρη

Από Πέμπτη 5/1/2017 έως και Τετάρτη 11/1/2017

ΑSSASSIN’S CREED

 

2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 8.00 & 10.00

(Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ 8.00 ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 2 & Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ 10.00 ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1 )

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Κάλουμ Λιντς βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Κάλουμ ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους θανάσιμους Assassins, και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα.

Σκηνοθεσία: ΤΖΑΣΤΙΝ ΚΟΥΡΖΕΛ
Σενάριο: ΜΑΪΚΛ ΛΕΣΛΙ & ΑΝΤΑΜ ΚΟΥΠΕΡ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ, ΜΑΪΚΛ ΦΑΣΜΠΕΝΤΕΡ
Διάρκεια: 115 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Η Ρόζα της Σμύρνης 2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ  6.00 & 7.45
(Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ 6.00 ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 2 & Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ 7.45 ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1 )

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα. Aθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

Με επίκεντρο την αινιγματική Ρόζα και έναν απαγορευμένο έρωτα που γίνεται η αφορμή να γεννηθεί ένας καινούργιος, η Ρόζα της Σμύρνης είναι μια μεγάλη παραγωγή με γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, τη Μυτιλήνη και την Αθήνα. Η πιστή σκηνογραφική και ενδυματολογική αναπαράσταση δύο εποχών μας μεταφέρουν μαγικά στη Σμύρνη του ’22 και στην Αθήνα του ΄87, χαρίζοντας στην ταινία μια αυθεντική και νοσταλγική ατμόσφαιρα.

Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΔΕΛΛΑΣ
Σενάριο: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ
Ηθοποιοί: ΛΗΔΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ, ΤΑΣΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Διάρκεια: 97 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
ΒΑΪΑΝΑ 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.30 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ΕΥΡΩ

Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι μεγαλύτεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον απέραντο Ειρηνικό, εξερευνώντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Αλλά κάπου εκεί, και για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν -και κανείς δεν γνωρίζει το γιατί. Από τα στούντιο της Walt Disney Animation έρχεται η «Βαϊάνα», μια εντυπωσιακή ταινία animation για μια ριψοκίνδυνη έφηβη που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες, και στην πορεία η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα.

Σκηνοθεσία: ΡΟΝ ΚΛΕΜΕΝΤΣ & ΝΤΟΝ ΧΟΛ
Σενάριο: ΤΖΑΡΕΝΤ ΜΠΟΥΣ & ΡΟΝ ΚΛΕΜΕΝΤΣ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΑ ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΪΝΕΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΩΗ ΜΟΥΡΛΑ
Διάρκεια: 107 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Το Σινικό Τείχος 1 ΠΡΟΒΟΛH 10.00

Όταν δύο μισθοφόροι πολεμιστές (Ματ Ντέιμον, Πέδρο Πασκάλ) κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για πυρίτιδα, φυλακίζονται στο Σινικό Τείχος, διαπιστώνουν τον πραγματικό λόγο που αυτό κατασκευάστηκε. Καθώς κύματα επιδρομών υπερφυσικών τεράτων που, σύμφωνα με το θρύλο, «ξυπνούν» κάθε 60 χρόνια, πολιορκούν το Τείχος, η αναζήτησή της μοίρας μετατρέπεται σε ένα ταξίδι ηρωισμού. Οι δύο μισθοφόροι ενώνονται με έναν τεράστιο στρατό επανδρωμένο με τους καλύτερους πολεμιστές της Κίνας προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη φαινομενικά ασταμάτητη δύναμη.

Σκηνοθεσία: ΖΑΝΓΚ ΓΙΜΟΥ
Σενάριο: ΜΑΞ ΜΠΡΟΥΚΣ & ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΖΟΥΙΚ
Ηθοποιοί: ΜΑΤ ΝΤΕΪΜΟΝ, ΠΕΝΤΡΟ ΠΑΣΚΑΛ
Διάρκεια: 104 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΚΙΝΑ & ΗΠΑ

πηγή: Cinema Olympion Kozani

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 12:37