Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 20:32

Δευτέρα βράδυ με ποιοτικές μουσικές από Γιώργος Ανδρέου – Ρίτα Αντωνοπούλου «ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ»

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος συνεχίζει τις ποιοτικές μουσικές του παρεμβάσεις και σας προσκαλεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου

να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του καταξιωμένου, σύγχρονου μουσικού δημιουργού Γιώργου Ανδρέου, που έχει τίτλο «Ζωή μου μην αργείς» και υποστηρίζεται ερμηνευτικά από τη Ρίτα Αντωνοπούλου με εξαιρετικά πετυχημένο τρόπο, στην πρώτη δισκογραφική τους συνεργασία.

Εκτός από το νέο δίσκο που έχει την τιμητική του, στη βραδιά θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ρίτας Αντωνοπούλου καθώς και από τον κύκλο συνεργασιών της με καταξιωμένους δημιουργούς (Μικρούτσικο, Κραουνάκη, Ιωάννου, Ζούδιαρη κ.α.).
Ακόμη στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται τραγούδια κλασικών μουσικών δημιουργών (Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λοΐζου κ.α.) αλλά και τραγούδια δημιουργών της νεότερης γενιάς (Μάλαμα, Παπακωνσταντίνου, Παυλίδη, Αλκ. Ιωαννίδη, Περίδη κ.α.) χωρίς να απουσιάζει επιλογή από το «ξένο» ρεπερτόριο.

Απ' όλα τα προηγούμενα αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται να ζήσουμε και να μοιραστούμε μια μουσική βραδιά υψηλής αισθητικής που μας αξίζει...

Στο στέκι του Συλλόγου, στις 9:30 το βράδυ.

Η είσοδος στους μαθητές, σπουδαστές και άνεργους είναι στα 5 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 20:40