Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 10:35

ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ: 20 δισεκατομμύρια ο νέος λογαριασμός Τσίπρα για την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό”

“ Στην πραγματικότητα κοντά στα 20 δισεκατομμύρια ο νέος λογαριασμός Τσίπρα για την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό”                                    

Η μακρόσυρτη και δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση Τσίπρα κατέληξε (σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία) σ' έναν καινούργιο, πολύ σκληρό λογαριασμό περίπου 20 δις ευρώ για την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό.
Συγκεκριμένα :

1. Σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, η καθυστέρηση στη δεύτερη αξιολόγηση θα στοιχήσει στην ελληνική οικονομία περίπου 3 δις ευρώ λόγω της μειωμένης ανάπτυξης.

2. Η παρατεταμένη αβεβαιότητα στην οικονομία οδήγησε σε απώλεια καταθέσεων από τις τράπεζες ύψους 4 δις ευρώ και αύξηση των κόκκινων δανείων κατά 3,5 δις ευρώ, με τους πιο συντηρητικούς υπολογισμούς.

3. Οι συσσωρευμένες οφειλές του δημοσίου προς πολίτες και επιχειρήσεις ανέρχονται σε 5 δις ευρώ και στραγγίζουν την οικονομία, για να παρουσιάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πλασματικά πλεονάσματα.

4. Οι φορολογούμενοι πολίτες, οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι θα κληθούν με το νέο πακέτο που υπέγραψε ο Τσίπρας να πληρώσουν άλλα 3,6 δις ευρώ.

Και όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουμε τις τελικές λεπτομέρειες που δεν αποκλείεται ν' αυξήσουν και άλλο τα βάρη.

Να υπενθυμίσουμε ότι θα ακολουθήσει και η τρίτη αξιολόγηση!

Αυτή η κυβέρνηση θα έπρεπε να φύγει χθες.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 10:39